Dobrý deň, chcem sa poradiť, či niekto nemáte podobné skúsenosti. Už mesiac pociťujem vnutorny tras tela. Vo vnútri akoby triaška, vibrovanie. Pred mesiacom sme mali konflikt v práci, dlhodobý stres. Ale viacmenej je to už ok. No ostal mi tento vnutorny tras. Som z toho znepokojena, obmedzuje ma to. Čo to môže byť? Ci si pomôcť? Magnezko užívam. Štítnu mam ok, bola som na kontrole. Iné vyšetrenia som zatiaľ nebola. Ďakujem ak mi niekto odpise.
@16zolik16 ved hej len dakedy to tak môže byt ak je to psychika? Mesiac vkuse vnutorne trasenie tela :( nikdy som toto nezazila
Ja som mal skoro každý deň Panické ataky a ver mi že to nie je nič príjemné
Urcite to moze byt psychika ja to teraz mam plus stale pocit tocenia hlavy
Ja osobne mám tetániu - úzkostno-depresívnu poruchu.. Presne toto teraz zažívam ja, vnútorný tras - celého tela, určitých miestach … toto je momentálny stav - tras, ale mala som tých príznakov fakt milión😁
@milaadka a náhodou zasklby svalov si nemala? To mam už druhý mesiac. Fascikulacie lýtok, stehien q už aj ruk
@milaadka
Ahoj aj ti niečo prosim ta pomohlo na tvoj stav?presne to iste zaživam aj ja niekedy je to menej niekedy viac.trasenie,zašklby,chvenie až sem tam akoby zašklby svalov..vitaminy si davam rozne .čitala som sem že dlhodobo treba manezium spolu s B6..dakujem za odpoved
Na 90% to bude psychika... magnézium užívaš čo je ok skús si ešte spraviť čaj s medovky má ukludnujúcí účinok