Vnútorný tras tela

4. jún 2024

Dobrý deň, chcem sa poradiť, či niekto nemáte podobné skúsenosti. Už mesiac pociťujem vnutorny tras tela. Vo vnútri akoby triaška, vibrovanie. Pred mesiacom sme mali konflikt v práci, dlhodobý stres. Ale viacmenej je to už ok. No ostal mi tento vnutorny tras. Som z toho znepokojena, obmedzuje ma to. Čo to môže byť? Ci si pomôcť? Magnezko užívam. Štítnu mam ok, bola som na kontrole. Iné vyšetrenia som zatiaľ nebola. Ďakujem ak mi niekto odpise.

16zolik16
4. jún 2024

Na 90% to bude psychika... magnézium užívaš čo je ok skús si ešte spraviť čaj s medovky má ukludnujúcí účinok

autor
4. jún 2024

@16zolik16 ved hej len dakedy to tak môže byt ak je to psychika? Mesiac vkuse vnutorne trasenie tela :( nikdy som toto nezazila

16zolik16
4. jún 2024

Ja som mal skoro každý deň Panické ataky a ver mi že to nie je nič príjemné

anka4434
4. jún 2024

Urcite to moze byt psychika ja to teraz mam plus stale pocit tocenia hlavy

milaadka
17. aug 2024

Ja osobne mám tetániu - úzkostno-depresívnu poruchu.. Presne toto teraz zažívam ja, vnútorný tras - celého tela, určitých miestach … toto je momentálny stav - tras, ale mala som tých príznakov fakt milión😁

autor
17. aug 2024

@milaadka a náhodou zasklby svalov si nemala? To mam už druhý mesiac. Fascikulacie lýtok, stehien q už aj ruk

mikelituska
3. okt 2024

@milaadka
Ahoj aj ti niečo prosim ta pomohlo na tvoj stav?presne to iste zaživam aj ja niekedy je to menej niekedy viac.trasenie,zašklby,chvenie až sem tam akoby zašklby svalov..vitaminy si davam rozne .čitala som sem že dlhodobo treba manezium spolu s B6..dakujem za odpoved