Vnútorné trasenie, zahmlené videnie, oneskorené počutie zvuku

23. nov 2022

Neviem ci sa nájde niekto, kto mi poradí, ale bojím sa o priateľa ci nemá nejaku psychickú poruchu, lebo to mal na jar a teraz zase na jeseň. Ide o to, že na jar bola si v takom stave 2 týždne triaslo ho sem tam, ale nie zimnica povedal take iné vnútorné trasenie. Nevedel odcuvat auto ani o pol metra nie to ešte načúvať do dvora, ked suseda prišla povedať, že zavadzia.Citi sa ako vo sne a hmyri sa mu obraz vidí zahmlené a zvuk napr buchne sa dverami a počuje ten zvuk opozdene. Alebo zvuky počuje oveľa hlasnejšie ako vydávajú zvuk. Ma vysoký tlak neviete čo to môže byť? Ku dr nechce ísť, ze neni blázon. Keď som mu povedala, že to enni v dnešnej dobe hanba ísť ku psychológov tak ze nejde a. Súdim podľa toho xze je to psychika keďže sa to stalo na jar a zase na jeseň. Nemáte niekto s tým skúsenosť?

roja01
23. nov 2022

Skor je potrebna MR mozgu. Obvodna by mala poslat k neurologovi a ten by mal doporucit MR vysetrenie.
Vobec nemusi ist o psychiku.

ninka297
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
aliaray1
23. nov 2022

K neurologovi by som s nim sla a idealne k sukromnemu...vobec to nemusi byt psychika. Na jar a jesen sa meni pocasie, kolise tlak...atd

alexnina777
23. nov 2022

Mozgová hmla.tu je všetko o tom..
https://mastichaterapia.sk/mozgova-hmla-brainfog/

som_realistka
23. nov 2022

Treba začať u obvoďaka, komplet vyšetrenie a popísať všetky ale všetky príznaky, možno pôjdete postupne "od čerta k diablovi" ale niekedy to inak nejde.

ukulela
23. nov 2022

Nemusi vobec potrebovat paychologa, ale neurologa. Mozno my chybalen magnezium,mozno vaznejsie. Nediagnostikuj ho, dotlac ho na vysetrenie.

dilino
24. nov 2022

Určite sa pripájam to je na neurologa. Mám kamarátku ktorá v 32 rokoch dostala parkinksona. Môže to byť vyčerpanie ale aj niečo veľmi vážne. Treba ísť nie je žiaden blazon toto čo popisuješ mi nepríde psychické na psychiatra skôr mu niečo závažne je z mozgom niečo. Ja mám vnútorne trasy a mám epilepsiu a tetanické zachvaty.Môže to byť tetania a preto má také stavy na tetaniu tiež musí ísť na vyšetrenie na neurologiu dostane normálne lieky. Ale treba ísť čim skôr lebo nevieš čo to je aby nedaj bože nebolo neskoro.

ninka297
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
24. nov 2022

@alexnina777 asi toto bude dg lebo sa rám píše, že sa to môže prejaviť po chorobe a mal pred týždňom chorobu ďakujem za typ

dilino
24. nov 2022

@ninka297 magneziové lieky nie sú len na voľný predaj sú aj magneziové lieky ktoré bez receptu TI v lekárni nedajú na voľno sa kúpiť. Magnosolv sačky ktoré sa rozrabaju do vody pri tetani nekúpiš na voľný predaj beriem ich takže viem že musím mať recept.

ninka297
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
alexnina777
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kp7333
24. nov 2022

taketo priznaky byvaju aj po covide alebo pri chronickych infekciach (napr. borelioza, chlamydie, mononukleoza atd.) treba vysetrit krv na protilatky.

ninka297
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dilino
24. nov 2022

@ninka297 ja mám normálne od neurologa magnézium lieky. Samozrejme len na zmiernenie určite tomu sa zabrániť nedá ked to na mňa príde.

morigan555
30. máj 2024

Dobrý deň , prosím čo nakoniec ten Váš priateľ, ako to dopadlo?
Mám niečo podobné.