caute. prosim vas co vam pomohlo? prilis dlho som sedela v praci pocitila som diskomfort nasadila som procto glyvenol hemostop tabletky a maste a sedacie kupely v dubovej kore. ulavilo sa mi ale hned ako dlhsie sedim i ked mam vankus boli ma to zas. stolicu mam normalnu a pravidelnu. bola som na proktologickom vysetreni tak zjavne mam 3vnutorne hemoroidy 2. stupna. chirurg navrhuje gumickovanie. ale ja neviem. neda sa s tym popasovat nejako inak??
@svettii zatial obycajny. neviem sa totiz rozhodnut aky vankus kupit..... niekto radi taky ten ktuhovy donat co vyzera ako koleso. niekto zas ale tvrdi ze to nie je vhodne lebo to paradoxne vyraba tlak na to miesto a neprekrcuje sa spravne. tak si neviem vybrat se co teda.... mas nejaku radu? / skusenost?
ahoj, mne pomohlo jednine odstranenie hemeroidov gumickovanim
@shaga a mohla by si mi prosim ta opisat detailnejsie ze ake si mala priznaky ako dlho a ako prebiehalo to gumickovanie ? ja mam zevraj tri a ze v sukromnom by mi to spravil chirurg za 690eur dokopy. je to beprijemne ked ti vypadavaju? citala som ze tam moze vzniknut komplikacia musia tam byt 2tyzdnove odstupy a zevraj gumickovanie nie je zaruka ze sa nevytvoria nove/dalsie. vopred dakujem!!!
A máš taký ten špeci vankúš na to či iba nejaký obyčajný aby si mala mäkšiu stoličku?