Vnútorná nervozita

27. jan 2022

Možno mi niektorá z vás bude vedieť poradiť..Posledné dni pociťujem strašnú vnutornu nervozitu..Mam chuť kričať,revat,kopať do všetkého..Už som si dala aj neurol aj xanax ale pomôže to len na niekoľko hodin a donekonečna to brať nechcem.. Napríklad..S partnerom spolu nebyvame..Ale keď mi niekedy neodpise,chyta ma zúrivosť neskutočna..Alebo dnes som sa trochu potkla, neskutočne ma to rozculilo pritom to nebol vobec važny pad...Zaživate to aj vy niektora? V takýchto chvilach si niekedy prajem zomrieť,vtedy si vravím aspoň by som mala pokoj..Mam diagnostikovanu aj tetaniu,tak neviem či to môže súvisieť aj stym...(mam 21 rokov)

adrika01a
27. jan 2022

A čo na to vraví psychológ a psychiater?

simik411
27. jan 2022

Ak si doteraz nemavala a ozaj nevies z čoho to je a prišlo to ,,samé,, určite choď aj na vyšetrenie hlavy, myslím CT ,. Nemyslim že to bude tvoj prípad , ale veľké zmeny nalad resp nástup agresie , výkyvy signalizujú aj nádor. Tým ta nestrasim ,ale viem že sú aj také prípady ak niečo tlačí na istú časť mozgu... Ale verím že to je nejaké obdobie a časom sa ti polepší. No nepodcenuj to zo žiadnej stránky.

adrika01a
27. jan 2022

@simik411 Veru aj ja som na to vyšetrenie bola keď som riešila nervozitu.. určite by ho mala absolvovať ale skôr myslím že to bude len z psychického hľadiska

autor
27. jan 2022

@simik411 no bola som na CT pred dvoma tyzdnami a našli mi tam nejaky utvar.. 8.2. idem na MR...snáď to nebude nador

simik411
27. jan 2022

To teraz myslis vážne už ozaj človek nevie či niekto vytvorí diskusiu a čaká čo bude. Ale s týmto hádam by nikto nesrandoval... Prepáč moja psychika je teraz na bode mrazu aj viac nakoľko prežívam najvyššiu bolesť vôbec , dnes je mesiac čo mi zomrela mamička .. pár dní po tom čo jej na CT našli na mozgu niečo, žiaľ ani po troch MG nevedeli určiť čo to je či zápal alebo nádor ,museli robiť biopsiu čiže odber z nálezu a 5dnj na to zomrela. A ja akoby s ňou. Veľmi ti držím prsty aby to je len ten ,,zapal,, alebo neviem čo býva ľahšie na tom mozgu ..