Zdravím zubárka mi vyčistila zub a následne dala vložku prwdtYm bol ponechaný voľne ,bolel vás po zatvorení tiež ?mam pocit akoby mi ta vložka tam zavadzala mi ste tiež tak ?/)
Ja mám vložku už 4x, ale už to našťastie ustupuje. Ani neviem prečo, nejak sa mi urobil silný zápal tak, že ma polovička sánky bolela a to tam kaz ani nevidel, ale mne sa na tom zube ani jesť nedalo. A čo mi bolo vysvetlené, tak tá vložka nejak ťahá ten zápal do seba (ale aj do kanálikov v zube je nejaká náplň), potom sa po 6 týždňoch (aspoň ja tak cca mávam) mení.
A teda mňa ten zub bolela, aj keď som mala vytiahnutý nerv. Ale bolo mi vysvetlené, že to tá infekcia naokolo bolí. Tak sa to hojí.
Ja mám vložku už 4x, ale už to našťastie ustupuje. Ani neviem prečo, nejak sa mi urobil silný zápal tak, že ma polovička sánky bolela a to tam kaz ani nevidel, ale mne sa na tom zube ani jesť nedalo.
A čo mi bolo vysvetlené, tak tá vložka nejak ťahá ten zápal do seba (ale aj do kanálikov v zube je nejaká náplň), potom sa po 6 týždňoch (aspoň ja tak cca mávam) mení.
A teda mňa ten zub bolela, aj keď som mala vytiahnutý nerv. Ale bolo mi vysvetlené, že to tá infekcia naokolo bolí. Tak sa to hojí.