Dobrý deň, chcem sa spýtať či má niekto tiež divné videnie z tetanie, vidím dobre ostrosť atď ale mám také divné vlnenie pred očami akokeby čo mi vadí, môže to byť z tetánie ?
@barbora245 ano ja som mala take akoby som bola opita. Tak celkovo divne som videla.
@juliacenc tiež to mávam, teraz aj divné čierne niekedy pred ocami, myslite ze to niekedy prejde ,Vam to prešlo? Mne akurát teraz diagnostikovali tetaniu tak ešte len som sa začala liečiť, na očné som objednaná až v septembri
@taktotedanie aj viete poradiť čo stým, prejde to?
@taktotedanie magnezium
@taktotedanie to som si začala dávať, vy ste to mala tiež? Prešlo to teda ?
@barbora245 ano preslo to ked sa to ukludnilo. Urcite to prejde aj tebe hlavne vela magnezia a zachovat klud zavriet oci predychat.
@juliacenc ďakujem pekne za odpoveď, dúfam lebo už to je na zbláznenie už asi druhý mesiac to mám, všetko prešlo akurát tie oči mi ostali :/
@barbora245 aj mne to dlho trvalo, bolo to hrozne. Drzim palce aby to preslo cim skor.
@juliacenc ďakujem pekne 🙂
@juliacenc najlepšie by bolo aby sa to ani nevracalo už
@jaja0405 mne zatiaľ nič som už zúfalá nedokážem ani fungovať 😭
@barbora245 prosím vás, prešlo vám to...?
@lenocka137 žiaľ nie
@barbora245 áno aj ja to mavam
Babulky zdravím, boli by ste prosím ochotné vyplnit anonymný dotazník zameraný na tetaniu? Zber dát je súčasťou výskumu VEGA. Veľmi by to pomohlo 🙏ďakujem
@barbora245 zdravím.. Prešlo vám to? Ja posledné dni tiež vlnennie ale v perifernom videní a keď sa pozriem hore.
@gabika029 žiaľ nie
@barbora245 a zistilo sa od čoho to máš?
@barbora245 mne to začalo pred 5 dňami ale skôr to vidím periférne... Mám neskutočný strach. Je to fest nepríjemné.
@gabika029 nikto nič...nezistil vraj všetko ok
@gabika029 máš to až také ze to vnímaš stale ?
@barbora245 skoro stále nie, ale keď sa zappzeram a niečo skôr. Raz lepšie raz horšie.
Len mňa k tomu aj permanentne boli hlava, včera som bola na neurologii. Nič mi nenašli. Migrena len
@gabika029 ani mne nič nenašli.
Pozrite Google visual snow syndrome....nemáte to také?
Ano