Vlasy po pôrode

mara2010
30. mar 2022

Ahojte po akej dobe vám prestali padať vlasy ja už mám 8 mesiacov po porode a stále padajú už som v koncoch :( už nemám žiadne vlasy úplne nič som z toho smutná

evica17
30. mar 2022

@mara2010 mozno mas problemy s hormonmi. Stistna zlaza

riskoh
30. mar 2022

Tymto som si presla,nepomohlo nic ani vodicky od dr,nakoniec sa zistila stitna a s liecbou sa to uoravilo,ale mam obdobia,ze mi padaju,mne pomaha parusan sampon plus tonikum,vitaminy biotin

petamich
30. mar 2022

hovori sa, ze do 6M by sa to malo zastavit, u mna napr. to tak bolo, asi by som si radsej dala spravit nejaky roznor - moze to byt anemia, stitna zlaza

ak dojcis tak nedostatok vitaminov a mineralov 🤷‍♀️ neviem ci doplnas, ja som napr. bola anemicka a doplnam zelezo

miskamicha
30. mar 2022

@mara2010 sks sampon dercos a doplnit mneraly. Ale asi o chce navstevu dr 🙂 mne to preslo do mesiaca.

julie19
31. mar 2022

Mne to trvalo do 6 mesiacov nepomáhali vitamíny ani šampóny prešlo to proste samé 🤷‍♀️ Mala som 3 mesiace kľud začali mi vlasy dorastať a zrazu keď mala dcéra 9 mesiacov dostali sme všetci doma covid a druhé kolo padania vlasov 🙄🤦‍♀️ Na to už potom vitamíny pomáhali ale chvíľu to trvalo asi 3 mesiace čo mi padali vlasy tak vo väčšom, pomohlo vlasové hnojivo a zinok + chvíľu som používala plantur šampón lebo v minulosti mi pomohol keď mi pred statnicami padali vlasy zo stresu 😅 ale v tomto prípade žiadny viditeľný rozdiel