Vlasy po Covide-19

1. dec 2022

Ahojte baby, poraďte.. strašne, ale že hrozne moc mi padajú vlasy, predpokladám, že po kovide (mala som na prelome augusta a septembra) a do toho jeseň/zima, čiže je to fakt extrém.. mám vlasy pomerne huste po pás, konečne som si ich vypestovala, ale chcem sa vás opýtať, milé žienky, či skrátenie vlasov pomôže na vypadávanie.. nikdy som to neriešila, vždy som mala vlasy nad plecia, takže neviem či ostrihanie pomôže, tak mi poraďte..mam aj suche konce, čiže aspoň 5cm dole by tak či tak bolo fajn.. k tomu si chcem kúpiť hairburst, to sa mi osvedčilo na spevnenie.. ale.ak mate inu radu sem s nou 🙏 dakujeeem

majamat
1. dec 2022

skus doplnit vitaminy.
mnohe infekcie odcerpavaju z tela vela vitaminov. aj tommoze mat podiel viny na vypadavani vlasov, ja som mala kedysi plucnu chlamidiu a nasledne endostatok vot B. vtedy som mala dlhodobo skarede afty v ustach, nez sa prislo na to, co mi chyba. a chlamidia je vraj taky ekrazit, ze dokaze odobrat vela vitaminov z tela.

tojada
1. dec 2022

Skrátenie vlasov nepomôže, len by vyzerali hustejšie.

mandzula
1. dec 2022

Skratenie ti moze pomoct jedine vtedy, ak mas vlasy extra huste a dlhe, cize sa ti vahou viac namahaju korienky, no zazrak asi necakaj. Mne aj dcere po kovide tiez prsali, nastastie sa to casom zastavilo.

nikuus
1. dec 2022

vlasy co maju vypadnut Vam vypadnut, ci ich ostrihate alebo nie. to je uz dane. treba ale doplnit vitaminy, posilnit imunitu napr. imunoglukanom. Doplnit zinok, kupit zihlavovy sampon (mne tak kadernicka poradila, ked mi vypadavali vlasy). ostrihanie ale odlahci korienky. treba sa teraz zamerat na to, aby vam nevypadali tie vlasy, ktore sa este drzia. tie treba posilnit.

eru331
1. dec 2022

Ja som brala kvôli vlasom nejaké doplnky so zvýšeným obsahom zinku. Ale nečakaj, že po týždni budeš mať vlasty tip top, to treba dlhšie užívať.

nika482111
1. dec 2022

Ahoj, mne po kovide tiež veľmi padali, začala som vtedy užívať tablety revalid, a po troch mesiacoch je to oveľa lepšie, už našťastie padajú menej. Neviem či pomohol ten revalid, alebo telo sa samo po troch mesiacoch zregenerovalo, ale hlavne že už je dobre 🙂

angelika013
9. dec 2022

Ahoj 👋 už som sa viac krát stretla s tým, že po covide začali niekomu vo väčšom množstve padať vlasy. Samozrejme toto je problém, ktorý môže byť zapríčinený napríklad hormonálnymi zmenami, pri problémoch so štítnou žľazou a podobne.. ty si tento problém spozorovala po covide ? Určite to treba liečiť hlavne z vnútra ( vyčistiť organizmus, upraviť hormóny ) a samozrejme podporiť to aj z vonku. Čo tak zvoliť bylinnú cestu ? Ak chceš vedieť viac info, tak mi napíš správu. Rada ti pomôžem