Má niekto skúsenosť? Pomáha to, či škoda peňazí? Recenzie sú rôzne.
@sisa3000 mali ste formu tabliet?? Ma tušim aj šampon a podobne
@wewuliatko174 ja mam iba tablety. Dostala som aj vzorku šampónu, ale zatiaľ som neskúsila 🙂 Šampón používam dlhodobo žihľavový, a pre moje vlasy je táto kombinácia s vlasovým hnojivom ideálna 🙂
@wewuliatko174 pozerala som aj nejaké sérum majú, tiež o ňom uvažujem. Možno neskôr kúpim ak budem s tabletkami spokojná.
Ja som uzivala toho mnoho a po prestudovani zlozenia vitaminov, a to aj drahsich, som si kupila multivitaminy, ovela lacnejsie a zlozenie to iste, len je tam toho viac. Oni to len miesaju, vacsinou obsahuju zinok, b komplex... co mas v obycajnych vitaminoch za tretinovu cenu. Ja uzivam dlhodobo takto uz len..☺️
@januska1905 viem, len mne práve to nevyhovuje, x druhov tabletiek brať. Takto to je v kope a nemusím nič riešiť. Skôr si myslím, že by mi opäť nejaká kúra s hennou pomohla ako tabletky ale keď to je strašný "bordel" pri farbení.
@merlinja ja uzivam tieto, maju celkom vysoke zlozenie, co som nasla..
https://www.pilulka.sk/medpharma-multivitamin-s...
Hennujem aj ja, ak ti mozem poradit, hennu si namiesaj pred spanim a nanasaj na vlasy druhy den doobeda. Ona sa lepsie rozpusti a je menej sajrajtu vo vani potom. Je to bordel ale zas mne po farbeni pol hlavy zliezlo, takze farby uz nechcem ani vidiet a sediny nechcem tiez😂
@januska1905 uvidím, keď to hnojivo dopoužívam. Ja nie som prívrženec akýchkoľvek tabletiek, takže sa im snažím (aj vitamínom) vyhnúť. Aj keď viem, že s mojou stravou to nie je ružové...
S hennou som dávnejšie prestala ale teda mala som kvalitou vlasy kdesi inde. Chcela som trvalú, tak kaderníčka sa aj bála, či to vôbec chytí. Len vravím to všetko okolo toho ma odrádza. A ja som temer černovlasá, takže henna celkom sem-tam šedinku nezachytí, som to mala také čierno/hnedo/miestami červené. Ako nebolo to zlé ale ... Ale tak možno, keď nakúpené farby miniem, tak sa znova na hennovanie vrhnem. :o)
@merlinja vyskusaj, uvidis. Ono je to beh na dlhu trat, ale pri vypadavani jednoznacne doplnuj vitaminy. Ja som vlasy davala dokopy peknych par rokov tiez... A vitaminy jest budem, lebo aj na vysledkoch z krvi to sakra vidiet. Bohuzial, uz ani to ovocie a zelenina z obchodov je veelmi biedne na tom co sa tyka zdravia😔
@merlinja Ahoj, ja som to začala užívať po Covide, keď mi otrasne začali vypadávat vlasy. Mne osobne pomáha. Užíva to aj veľa známych, tiež sú spokojní, takže ja odporúčam 🙂