Vlasová psoriáza

amanda12
28. dec 2013

Prosím poradte, priateľ má z ničoho nič už vyše roky "vraj" vlasovú psoriázu. Niekedy sa mu suchý lišaj urobí aj inde na tele, ale to len občas. Je to hlavne vo vlasoch. Mastí, kvapká, umýva špeciálnymi šamponmi a nič. Viete prosím poradiť ako so psoriázou bojovať? ďakujem

luba28
28. dec 2013

@amanda12 pomaha,respektive zmiernuje ju solarium,...mrtve more,.....kortikoidy,.....inak nic nevylieci,iba zmierni,.... ☹

amanda12
autor
28. dec 2013

@luba28 A ešte niečo iné? lebo na solárium nemá čas, na more peniaze :D kortikoidy sú dosť nebezpečné :/ a nič prírodné? ASPON na zmiernenie

luba28
28. dec 2013
matkamirko
28. dec 2013

@amanda12 olivovy olej, lanovy olej.. treba robit castejsie zabaly. Ja mam aj atopicky ekzem, a tie suche flaky mam obcas nad okom, na nohach, ale tiez hlavne na hlave-vo vlasoch. Nepomohli mi kortikoidy, ani more, nic. Zhorsuje(a dost)to aj stres, choroby. Mne pomaha jedine premastovanie olejmi..

oskorusa
28. dec 2013

http://bit.ly/1cwHoP2 skúste sa obrátiť prípadne aj sem - kúpele Smrdáky

amanda12
autor
29. dec 2013

Ďakujem všetkým 🙂 preštudujem 🙂 ak by ešte niekto vedel poradiť budem rada 🙂

ushuaia
5. jan 2014

@amanda12 priatel ma tiez psoriazu, jemu pomohol sampon DUCRAY - na baze kys. salicylovej al. SELSUN - na baze selenia, ked som bola na SK v lekarni mi namiesali tiez nejaky olejovy pripravok na baze kys. salicylovej - pomohlo zmiernit..., a je tiez pravda ze stres psoriazu tiez zhorsuje...

amanda12
autor
6. jan 2014

@ushuaia Ďakujem

kiki68
6. jan 2014

a robili mu aj diagnostiku toho? ako zoskrab,ci ster? lebo mnohe tie veci sa podobaju,ale nemusi hned ist o psoriazu.
Inak kamoska mala psoriazu vlasovu a bolo to psychickeho povodu....takze sem tam probem hladat aj inde nez sa na prvy pohlad zda. Mala to z toho,ze bol perfekcionistka a v podstate tym trpela takto...

ushuaia
6. jan 2014

@amanda12 snad pomoze...kazdy ma inu skusenost a pomoze ine...drzim palec... 🙂

mimikas
6. jan 2014

@amanda12 no pomoze sa len velmi obre sledovat a zistit co zhorsuje priznaky, stres, zvierata urcita strava, cistiace prostrieky, je toho vela, v uplne krajnom pripae sa da nariadit aj biologicka liecba ale to je ost velky zasah o organizmu ale pocula som dost ludi co si chvalili vysledky. Treba skusat a zajst aj na imunologiu a endokrinologiu

amanda12
autor
24. okt 2014

Ďakujem za názory, vie ešte niekto poradiť?

maca283
24. okt 2014

Ja ti odporucam tee tree sampon z justu Znamej dcera mala uz az chrasty a pomohol Pozri si www.just.sk A este je tam aj san aktiv popozeraj oplati sa to

danny01
Odpoveď bola odstránená
Zobraz