Vitamíny pre mužov na únavu a vyčerpanosť

skalnicka02
13. okt 2024

Ahojte, viete mi prosím poradiť kvalitné vitamíny pre mužov, ktoré pomôžu na únavu a vyčerpanosť. Ďakujem.

sissy27
13. okt 2024

@skalnicka02 krvny obraz ma v poriadku? Ma dostatok odpocinku? Tam by som zacala… lebo bezne clovek “vitaminy proti unave” nepotrebuje.

tozzifan
13. okt 2024

tak unava a vycerpanost sa da riesit aj zmenou jedalnicka, lepsim spankom atd, dovodov moze byt viacero z coho to je, ale o nejakych suplementoch na to netusim, ci vobec su

minenkak
13. okt 2024

@skalnicka02 https://www.brainmarket.sk/blog/nad-vplyv-na-na...
Samozrejme aj má dosť všetkého ostatného,ako už hore písali

skalnicka02
autor
13. okt 2024

@tozzifan vychádzala som zo sebahodnotenia. Bývala som velmi unavená, vyčerpaná a začala som užívať vitamínový nápoj kde je vela Béčka a iného a neskutočne mi to pomáha ,,mať energiu". Tak som chcela niečo aj pre manžela, ovrené kvalitné... na doplnenie hlavne toho Béčka a iného, či má niekto skúsenosť s takýmto koplexom (nápojom?).

marianarem
14. okt 2024

@skalnicka02 V dm-ku maju nejake vitaminy pre muzov a moj muz tiez kedysi bral Jamieson Stamina. A nemoze tvoj muz pit ten isty napoj co ty? Je tam nieco specialne pre zeny?

skalnicka02
autor
14. okt 2024

@marianarem ja beriem Vellenu, okrem bežných vitamínov je tam navyše L-tryptofan, maca peruanska a vitex jahňací. neviem či je to pre mužov... čo myslíš?

skalnicka02
autor
14. okt 2024

@marianarem o jameson stamina som počula, pomohlo to tvojmu manželovi? Citil efekt?

marianarem
14. okt 2024

@skalnicka02 Aha ten vitex asi radsej nie. Manzel bol s tou Staminou spokojny.

tozzifan
14. okt 2024

@sklanicka02 Ja som najviac energie ziskal, ked som schudol na svoju vahu, zmenil stravu a navyky okolo spanku a chodieval na prechadzky/ popripade behat.Beriem iba zinok, aby som chory nebol teraz v zime inak nic, ale uvazujem do buducna mozno aj o nejakej vitaminovej suplementaci. Zatial to moc nastudovane nemam, takze v tomto poradit neviem.