Vitamíny pre mamičky - vlasy a kĺby

mirkaknm
30. jan 2019

Ahojte mamicky,
Mam uz pol roka po porode a nebrala som doteraz ziadne vitaminy (okrem na podporu mliecka). Zacinaju mi velmi vypadavat vlasy a mam tazkosti s klbmi.
Ake vitaminy uzivate? Viete mi nieco dobre poradit?
Dakujem

iveta143
30. jan 2019

@mirkaknm aj mne po porode strasne padali vlasy,no potom to prestalo, tu ti asi ziadne vitaminy nepomozu, to su hormony...ale ak chces skusit,tak mne raz v lekarni odporucili zinok...a na klby neviem,mozno vapnik?

whatever1
30. jan 2019

@mirkaknm Ja uzivam GS Mamavit s horcikom.

29simona29
30. jan 2019

@mirkaknm čo sa týka vlasov, tie vitamíny sú skôr pre dobrý pocit, málokedy pomôžu, ja som si tiež kúpila zinok a uzivala vodičku biohar, mne ale padali len 2 mesiace, zo dňa na den začali a zo dňa na den prestali, nebolo to ani nejaké výrazne- tam ostáva to len vydrzat...Myslím, že celkovo nie je nič lepšie ako vyvážená strava a spanok( ktorý je pri bábätku skôr predstava ako realita). Na kĺby sa mi ešte v minulosti osvedčil kolafit..

kristina2412
30. jan 2019

@mirkaknm tiež mám pol roka po pôrode a rovnako ako tebe mi vypadávajú vlasy ☹️začala som užívať vitamíny Centravit Postnatal. Uvidíme či pomôžu.

wena
30. jan 2019

Ja užívam Jamieson Prenatal.

mirkaknm
autor
4. feb 2019

Dakujem krasne ;)

marthuska
5. feb 2019

dievcence neblaznite. dajte si normalnu stravu, semiacka, mak, sezam, tekvicu,

mirkaknm
autor
6. feb 2019

@marthuskaja som si myslela ze mak sa pocas kojenia nema papat. Aj napr.orechy,nerobia nam dobre. Dcerke sa vyhadzu vyrazky.

marthuska
6. feb 2019

@mirkaknm z otazky nebolo jasne, ci aktualne pani koji. mak by sa preco nemohol? ak si myslela opium, to je predsa v makovici