Ahojte mám 32 rokov. Som mamička dvoch krásnych dcér. Manžela mám pomerne skoro v zahraničí 🤔
No ale k téme
Chcem sa poradiť aké vytaminy beriete ,hlavne teraz v tomto ročnom období. ?
Ja som vždy unavená ,vyčerpaná ,nemám energiu ,nemám náladu . Hlavne keď sa zotmie mám pocit že už ideme spať .
Deti mi chodia spinkať skoro do 19:30 uložené . Čiže ja môžem mať kľudne kľudný večer pri telke ale spím 😄🥴🤭
Ďakujem za odpovede. Dominika
@klotildabazarik tu nejde o rozum ,ok?? Tak Bacha čo píšeš
Som sa slušne spýtala . Ak nemáš nešteckú guľu nepíš radšej nič!!! Pekný deň
@lindahhh tu keď sa niekto niečo opýta asi v momente rozum nemá.
A ďakujem za radu ,asi prv skočím k obvodnému na rozbor krvy.
Ďakujem 💐
@doominicka ja beriem iba Dcko. Ale teda na tvojom mieste by som si dala skontrolovať železo 🙂
Ahoj, mám 31 a dávam si šumivé Dčko, pretože v zime mám problém so zlou náladou až depresiami a toto mi pomáha (aj keď by to bolo len placebo, ale som spokojná). Potom si dávam od Vilgainu vitamíny na vlasy/nechty/pleť a teraz po novom beriem aj kyselinu hyaluronovu ale na kĺby 😊 a ešte vitamín C, klasický celaskon, pretože všade (práca, MHD, obchody) každý len kašle 😀 toto beriem každý deň 🙂
@doominicka máš dve malé deti a si na ne sama je normálne, že si unavená.Mozno ti chyba železo?
Ako sa zmení čas tiež som unavená chyba slnko atď...tlak nemáš nízky?
Tak večer spí telo vie čo potrebuje🙂D vitamín si dávam dve kvapky, céčko 1000, b komplex Forte plus ja beriem železo som anemicka
@doominicka ahoj možno jesenná únava, málo slnka máme...kolotoč okolo domácnosti...atď...daj si skontrolovať krv, možno nízke železo, štítna žľaza...
Ak bude všetko OK môžeš aj Magné B6, ...
@doominicka Dať si urobiť krvný obraz je dobrý nápad. Skús užívať dlhodobejšie a naozaj pravidelne kvalitné zelené potraviny, budeš prekvapená ako ťa to krásne nakopne.
@amynl1 Ďakujem všetkým za radu
Určite si dám skontrolovať krv,keďže som bola počas tehu hlavne anemická,malo železa .
A aj toto no že malo slnka ,čo som bola zvyknutá stále robiť okolo domu dačo .A teraz nič 😌🤔🥴
Triedim skrine keď sa zotmie 😄😂
Pôjdem jednoznačne na tú krv skontrolovať si všetko
Ďakujem baby za rady 🙏 ste super ,česť prvej výnimke čo sa ozvala !
@doominicka ja som si kúpila Magnézium, vitamín C a zinok. Tak nejako začínam zimné obdobie každý rok, po večeroch zobkam orechy, pomaranče, robíme si jablkovo -mrkvový džús, mandarikujeme...
@doominicka mas 32 rokov a nemas rozum? To vazne sa musis pýtat? Kazdy cl uziva to co predsa potrebuje, ako mi môžeme vedet aky vitamin ti chyba nemame vestecku guľu 😂