Vitamíny pre 32-ročnú

doominicka
18. nov 2024

Ahojte mám 32 rokov. Som mamička dvoch krásnych dcér. Manžela mám pomerne skoro v zahraničí 🤔
No ale k téme
Chcem sa poradiť aké vytaminy beriete ,hlavne teraz v tomto ročnom období. ?
Ja som vždy unavená ,vyčerpaná ,nemám energiu ,nemám náladu . Hlavne keď sa zotmie mám pocit že už ideme spať .
Deti mi chodia spinkať skoro do 19:30 uložené . Čiže ja môžem mať kľudne kľudný večer pri telke ale spím 😄🥴🤭
Ďakujem za odpovede. Dominika

klotildabazarik
18. nov 2024

@doominicka mas 32 rokov a nemas rozum? To vazne sa musis pýtat? Kazdy cl uziva to co predsa potrebuje, ako mi môžeme vedet aky vitamin ti chyba nemame vestecku guľu 😂

doominicka
autor
18. nov 2024

@klotildabazarik tu nejde o rozum ,ok?? Tak Bacha čo píšeš
Som sa slušne spýtala . Ak nemáš nešteckú guľu nepíš radšej nič!!! Pekný deň

lindahhh
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
55marta1996
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
doominicka
autor
18. nov 2024

@lindahhh tu keď sa niekto niečo opýta asi v momente rozum nemá.
A ďakujem za radu ,asi prv skočím k obvodnému na rozbor krvy.
Ďakujem 💐

lindahhh
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
petronellla87
18. nov 2024

@doominicka ja beriem iba Dcko. Ale teda na tvojom mieste by som si dala skontrolovať železo 🙂

domini404
18. nov 2024

Ahoj, mám 31 a dávam si šumivé Dčko, pretože v zime mám problém so zlou náladou až depresiami a toto mi pomáha (aj keď by to bolo len placebo, ale som spokojná). Potom si dávam od Vilgainu vitamíny na vlasy/nechty/pleť a teraz po novom beriem aj kyselinu hyaluronovu ale na kĺby 😊 a ešte vitamín C, klasický celaskon, pretože všade (práca, MHD, obchody) každý len kašle 😀 toto beriem každý deň 🙂

luccija
18. nov 2024

@doominicka máš dve malé deti a si na ne sama je normálne, že si unavená.Mozno ti chyba železo?
Ako sa zmení čas tiež som unavená chyba slnko atď...tlak nemáš nízky?
Tak večer spí telo vie čo potrebuje🙂D vitamín si dávam dve kvapky, céčko 1000, b komplex Forte plus ja beriem železo som anemicka

brendaa
18. nov 2024

@doominicka ahoj možno jesenná únava, málo slnka máme...kolotoč okolo domácnosti...atď...daj si skontrolovať krv, možno nízke železo, štítna žľaza...
Ak bude všetko OK môžeš aj Magné B6, ...

mima172
18. nov 2024

@doominicka Dať si urobiť krvný obraz je dobrý nápad. Skús užívať dlhodobejšie a naozaj pravidelne kvalitné zelené potraviny, budeš prekvapená ako ťa to krásne nakopne.

amynl1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
doominicka
autor
18. nov 2024

@amynl1 Ďakujem všetkým za radu
Určite si dám skontrolovať krv,keďže som bola počas tehu hlavne anemická,malo železa .
A aj toto no že malo slnka ,čo som bola zvyknutá stále robiť okolo domu dačo .A teraz nič 😌🤔🥴
Triedim skrine keď sa zotmie 😄😂
Pôjdem jednoznačne na tú krv skontrolovať si všetko
Ďakujem baby za rady 🙏 ste super ,česť prvej výnimke čo sa ozvala !

margotka17
21. nov 2024

@doominicka ja som si kúpila Magnézium, vitamín C a zinok. Tak nejako začínam zimné obdobie každý rok, po večeroch zobkam orechy, pomaranče, robíme si jablkovo -mrkvový džús, mandarikujeme...