Vitamíny po pôrode

ladymarina
10. okt 2022

Milé ženy, chcela by som poprosiť tie z vás, ktoré berú vitamíny v období dojčenia/po pôrode a teraz nemyslím vitamíny na tvorbu mlieka...ale skôr na podporu energie a zlepšenia celkového stavu. 7 mesiacov to už ťahám s mojím drahým bábätkom, neberte to v zlom nevymenila by som ju za nič na svete, ale mám dni, keď naozaj nevládzem cítim sa slabá, mám bolesti kĺbov a pri malej musím fungovať, či už pukajú kosti alebo bolia kolená, slabiny.
Po pôrode som takú nevládnosť čakala, ale pol roka preč a ja sa stále nemôžem z toho kruhu vymotiať. Malá už lozí a keď sa jej chcem plne venovať bez nervozity z únavy chcela by som to podporiť aj s vitamínmi vhodnými pre dojčiace ženy. Tak ak niejaké beriete prosím o recenziu a odporučenie, lebo internet je plný tabletiek a ja chcem počuť od reálnych žien ich skúsenosť. Ďakujem 🙏

pribinak
10. okt 2022

@ladymarina železa máš dosť? Daj si spraviť krvny odber

ladymarina
autor
10. okt 2022

@pribinak železo mám v norme, skôr som sa pýtala aj na bolesť kĺbov a slabín. Pýtam sa mamičiek ktoré niejaké vitamíny berú a sú spokojnejšie ak by sa podelili s recenziou.

marticka85po
10. okt 2022

@ladymarina tiez mam bolest klbov,najma kolien,panvy a slabin. Pripisujem to tomu ze som v sebe nosila 5kilove babatko. Cize panva sa roztiahla aj klby sa dostali do ineho postavenia. Mozno to dlhsie potrva kym sa to da dokopy. Ja mam 8mesačnu slecnu

beata_k
10. okt 2022

@ladymarina Ja beriem vapnik. Je to trochu lepsie. Ma 6 mesiacov.

taktotedanie
11. okt 2022

Skor odber krvi na vylucenie reumatologickych ochoreni, tie sa tehotenstvom mozu spustit a robit taketo potiaze

anicka176
11. okt 2022

@ladymarina ak sú výsledky krvi v poriadku - krvný obraz - hemoglobín, mineralogram : vápnik, horčík, z iných štítna žľaza, tak by som skúsila Femibion 3 alebo LadeeVita pripadne sú aj kolagény pre dojčiace, čo sa týka kĺbov nedá sa to jednoznačne posúdiť takto z čítania či môže ísť o niečo reumatologické - skôr postihuje drobné kĺby na rukách, nohách.

ladymarina
autor
11. okt 2022

Dakujem vam za odporucania.