Ahojte, mate prosim skusenosti s nejakymi vitaminami na zdrave fungovanie srdca? 🙂 Dakujem.
Ma aj nejake problemy so srdcom, resp. berie na srdce nejake lieky? Kazdopadne ja odporucam toto https://etabletka.sk/obchod/farmax-q-max-60/
neberie ziadne lieky, len sa stazuje ze ju boli uz dlhsie srdce, ako keby na infarkt. lekar nepripada v uvahu, tak preto sa pytam aspon na nejake vitaminy.
Ak ju bolí srdce, tak lekár má pripadať do úvahy. Srdce sa nerieši vitamínmi a hlavne ak človek nevie, aký reálne problém má. Srdce nie je zub, že keď sa zanedbá, tak sa vytrhne a človeku to život neovplyvní.
Len tak pre info, ked je problem so srdcom, vacsina ludi o tom nevie kedze srdce samotne neboli... A tak ako sa pise vyssie, ak su tazkosti treba navstivit dr, vitaminy nepomozu
Dr by mal pripadat v uvahu co najskor, tie bolesti mozu ale nemusia suvisiet so srdcom. Imitovat infarkt dokaze aj chrbtica.
ak by ste mali zaujem ja pracujem s lekarmi ktorí nam vo firme robia online prednasky ak chcete rada vybavim ucast na jednej kde mozete konzultovat s pani doktorkou, pracujeme s vysoko kvalitnymi prirodnymi produktmi 🙂
je to pre 60 rocnu pani.