Vitamíny na zdravé fungovanie srdca

25. feb 2021

Ahojte, mate prosim skusenosti s nejakymi vitaminami na zdrave fungovanie srdca? 🙂 Dakujem.

autor
25. feb 2021

je to pre 60 rocnu pani.

malebiele
25. feb 2021

Ma aj nejake problemy so srdcom, resp. berie na srdce nejake lieky? Kazdopadne ja odporucam toto https://etabletka.sk/obchod/farmax-q-max-60/

autor
25. feb 2021

neberie ziadne lieky, len sa stazuje ze ju boli uz dlhsie srdce, ako keby na infarkt. lekar nepripada v uvahu, tak preto sa pytam aspon na nejake vitaminy.

ivkazba
25. feb 2021

Ak ju bolí srdce, tak lekár má pripadať do úvahy. Srdce sa nerieši vitamínmi a hlavne ak človek nevie, aký reálne problém má. Srdce nie je zub, že keď sa zanedbá, tak sa vytrhne a človeku to život neovplyvní.

malebiele
25. feb 2021

Len tak pre info, ked je problem so srdcom, vacsina ludi o tom nevie kedze srdce samotne neboli... A tak ako sa pise vyssie, ak su tazkosti treba navstivit dr, vitaminy nepomozu

alfged
25. feb 2021

Dr by mal pripadat v uvahu co najskor, tie bolesti mozu ale nemusia suvisiet so srdcom. Imitovat infarkt dokaze aj chrbtica.

puszomuszo
29. mar 2021

ak by ste mali zaujem ja pracujem s lekarmi ktorí nam vo firme robia online prednasky ak chcete rada vybavim ucast na jednej kde mozete konzultovat s pani doktorkou, pracujeme s vysoko kvalitnymi prirodnymi produktmi 🙂