Máte prosím niektora skúsenost s vitamínmi na vlasy od Nely Slovákovej? Boli ste spokojné? Vďaka 🙏
@alexyytoo uplna hovadina, kúpte si biosil, alebo Donna hair sú dobre. Popripade mne zvyklo účinkovať aj vyššie dávky zinku pár mesiacov užívať a uvidíte výsledky. To iste aj vitamíny na vlasy od plackovej a aj tie hairburst, predražene blbosti.
@fairyprincess
Veď práve preto som si neni ista😀 ale má na svojom insta dobre recenzie tak bohvie čo je natom pravdy🙈
@alexyytoo Ja si dávam špeciálny olej olivový alebo jasminovy pomáha to vlasom a potom sú hustejšie krajsie aj dlhšie a každý 3 deň používam po 2mesiacov uvidíte rozdiel fakt odporúčam Ja si dávam špeciálny olej olivový alebo jasminovy pomáha to vlasom a potom sú hustejšie krajsie aj dlhšie uvidíte rozdiel 🙂 ”
”
@alexyytoo moja sestra ich pouziva a je velmi spokojna...len to treba uzivat aspon rok...jej prestali uplne padat vlasy a pekne jej rastu nove 🙂 ide vsak o to ze je to celkom investicia..hovorila ze si kupuje nejKe dvojmesacne kury ale aj tak je to dost..
Náhodou , aspoň má svoje vlasy a má ich ozaj pekne dlhé husté . Ne ako trebárs Plackova a všetky tie jej kamošky čo propagujú vitamíny na vlasy a pritom všetky dávajú tak minimálne raz za mesiac príspevok ako si idu dať predĺžiť svoje vlasy 😃 lebo tie ich stoja za nič
@alexyytoo Jasne, je to podvod na ludoch. Lacno vyrobeny blud a umele promo a umele reklamne komenty. Ona je velmi vybabrana a do seba zahladena osoba. Skuste si u nej objednat promo, ako s vami vybabre ;) pocula som o nej dost od roznych firiem.
Asi si neuvedomujete, ze kupujete nieco od ucastnicky hotela paradise a nie od skusenej farmaceutickej firmy... :D