Vitamíny na vlasy

viki128
27. sep 2020

Baby mne v poslednej dobe hrozne začali vypadávať vlasy a už sa začínam báť.. Vždy som mala riadne husté vlasy a teraz mam pocit že o chvíľu budem plešatá takýmto štýlom.. Na internete je toho hrozne veľa. Máte niečo overené čo posilní vlasy, po čom budú zdravšie krajšie? Ďakujem ❤️

simoneeckaa
27. sep 2020

@viki128 už mám 5 fľašku a neskutočne mi zhustli a narástli

katuska5909
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
katuska5909
27. sep 2020

@simoneeckaa S LR mam vybornu skusenost, vdaka za tip...

bavlnka92
27. sep 2020

@simoneeckaa kde ste kupovali? dá sa aj v lekárni?

vandicka7
27. sep 2020

Tieto ampulky su dobre, z Notina som si ich objednala, tam mi vychadzali najlepsie cenovo a su super. Na jar jedno to balenie potom pauza a potom na jesen a mi to pomohlo, ze mi aj zacali viacej rast vlasy a prestali mi vypadavat 🙂

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
makda
27. sep 2020

@viki128 ja mám veľmi dobré skúsenosti s kolagénom. Keď chceš, pošlem ti do správy fotku pred a po užívaní.

marcellka32
27. sep 2020

Posuniem lrecapin šampón a tonikum pol balenia

simoneeckaa
28. sep 2020

@bavlnka92 najlepšie,keď si objednáte z internetu tam majú aj v zľave. 36 eur na eurokozmetika.sk

evita11223
28. sep 2020

@vandicka7 toto je dobre, kamoska si objednavala tieto ampulky po porode, ked jej vyrazne zacali padal vlasy a sa jej to nie a nie upravit ani po rokoch 🙂

vandicka7
30. sep 2020

@evita11223 je to fajn a aj to celkom pekne vonia, aplikacia je jednoducha a dobre je to, ze proste si dam nadstavec na tu ampulku dam si to po celej hlave na pokozku a vyhodim a vybavene 🙂 Len treba to dlhsie pouzivat a pravidelne kazdy druhy den aby to malo zmysel 🙂

vasjar
1. okt 2020

@simoneeckaa ja som toto používala a mne to vôbec