Prajem pekný večer 😊.
Viete mi prosím odporučiť nejaké vitamíny na vlasy, ktoré vám aj skutočne pomohli proti vypadávaniu a na podporu rastu nových vlasov? Z počutia poznám Revalid poprípade Donna hair forte. Mňa by však zaujímalo čo vám skutočne zabralo a čo konkrétne odporúčate.
Ďakujem.
Ja idem opäť na methionin nikdy nesklamal
@barbora854 Pozerala som to a ďakujem. Ešte som o tom nepočula. Je ich dosť veľa druhov. Ktorý presne vy užívate? Ďakujem
@lia2022 čistý methionin 500mg 1 tbl denne mám z gymbeam je lacný účinný a môžte si s ním spraviť aj Detox
@lia2022 ahojky, chod rovno ku koznej lekárke a pýtaj si na predpis methioninove tabletky... Mne to predpisuje vždy kožná je to miešané v lekárni a naposledy som ani nič za ne nedoplacala, minulý rok to bolo síce len 17 centov ale teraz nič a dokonca aj nejakú vodičku mi dala k tomu a zadarmo. Ale tie kapsule s methioninom sú super 🙂
@littlepetka ďakujem. U kožnej som už veľmi dávno nebola. Už ani neviem od kedy sa k nej chystám objednať s ekzemom..ešte som neni ani objednaná, potom čakať kedy ma zoberie ešte..to by tak skoro nebolo ale ďakujem za radu. Keď sa tam dostanem, určite to využijem a pripomeniem aj to 😉. Idem si to rovno aj poznačiť aby som nezabudla.
@lapersefona dnes dom kúpila forcapil, tak som zvedavá či uvidim nejaký pozitívny výsledok. Pevne tomu verím 🙏. Ďakujem.
Ja používam kolagén z firmy forever a vlasy sú oveľa krajšie ani mi nevypadávaju
@lia2022 urcite ale až tak pi mesiaci
@lia2022 ahoj prosim ta zabral ti ten forcapil?
@petrastrbanikova ahoj .. vážne som tomu veľmi neverila ale musím povedať že zabral a veľmi. Po prvom mesiaci som už videla zmenu..brala som 3mes.
Potom dlhšie pauza a teraz som si zase kúpila.
@lia2022 lebo uvazovala som nad nimi ale kozna mi povedala ze si mam kupit cystiphane tak skusam tie ale ak nebudem vidiet zmenu isto pojdem teda na forcapil tiez 🙃dakujem 😘
Mne raz odporucili tu Biosil, pomer cena a kvalita je veľmi dobrý, mala som aj drahšie verzie a prinieslo to to isté…
@petrastrbanikova Určite by som vyskúšala. Mne to ozaj pomohlo .. ani som veľmi tomu neverila že sa nejaký výsledok dostaví ale cca po mesiaci mi vlasy padali oveľa menej a čo je veľké + že mi začali rast nové baby vlásky. Takže za mňa ozaj super.
@lia2022 uz som si ich aj objenala a tie druhe pockaju na neskor ak tak 😁 a mala si nejaky problem z vlasmi ?lebo mna to chytilo po par mesiacoch zo stresu z krasnych vlaskov mam nic 🥲zajtra idem ku mojej kadernicke ze co s nimi 😞
@petrastrbanikova Ja som mala blond melír a mám dosť jemné vlasy. Strašne mi to vlasy zničilo, začali mi veľmi padať, lámať sa..tak som si dala zafarbit na hnedo takmer identickou farbou akú mám svoju prirodzenú farbu aby som si nemusela často farbiť a stihli si vlasy oddýchnuť, kúpila tie vitamíny aby vlasy nepadali a klasika maska, balzam a teraz som si kúpila ešte forcapil šampón ze vyskúšam niečo na jemnejšej báze..dobrý je ale žiadny zázrak sa zatiaľ z neho nekoná 🤣.
@petrastrbanikova a ešte som sa dala ostrihať čo najviac .. daj vedieť potom že ako vidíš potom ty ten forcapil, ako ti pomohol .. budem zvedavá 😉.
Ahoj podľa mňa sú vitaminy somarina. Skus si kúpiť v DMke rozmarinovy olej od Weledy je perfektný a riadne si ho prstami zapracuj
@lia2022 u mňa bol top Forcapil konecne mi začali rásť vlasy