Ahojte, mate tip na ucinne vitaminy na vlasy? Viem, ze ke tu tychto tem vela ale su starsie a noviniek vo farma priemysle je kazdym mesiacom viac a viac. Skusala som biosil, gumenne cukriky od plackovej, chcela by som nieco efektivnejsie. Cisty zinok mi nerobi dobre na zaludok, ten mam odskusany. Viem, ze treba jest orechy, ryby, omega.... Ale hladam tip na vami zarucene produkty na rast, hustotu, proste zlepsenie stavu vlasov. Dakujem pekne za radu.
Venira
Forcapil
VLASIMO
Gumenné cukríky od Plačkovej si skúšala??? 🤦♀️🤦♀️🤣🤣🤣
Mne dosť pomohol Methionin komplex, ale prišla som na to, že najviac pomáha odbúrať stres. Akýkoľvek stres, aj ten podprahový! Proste ani nemyslieť na nič negatívne, to čo sa už stalo, čo sa práve deje alebo by sa teoreticky mohlo diať. Telo to všetko vníma a reaguje...😲
@princeznaaa12345 ano, viem, naivita, no po covide mi padali vlasy v chumacoch, bola som zufala, topiaci sa aj slamky chyta 😅
@sovica ano, methionin som mala, zabudla som spomenut, nejak mi nepomohol 😭
Brala som forcapil, ale zistila som, že biotin plus z Dr max je lepší a o dosť lacnejší
@shelby88 kupila som si ho teda na skusku 😉
@prosimopomoc skus uvidíš, ale aspoň 3 mesiace treba brať.. Ale ja mam celkovo v zime zlé vlasy
@prosimopomoc lopuchovy olej