Ahojte.vedeli by ste mi odporučiť nejaké vitamíny na podporu štítnej žlazy?jód?ďakujem.
@ajka251 selén
@ajka251 selen
co znamena “podpora stitnej zlazy”? ak mas nizku/zvysenu cinnost, riesi sa to s Dr, ktory ti presne povie co a kolko mas uzivat. a nie tu na fore ze selen, zinok, jod a podobne tupiny. akoze podla vas kolko mg ma uzivat? ako dlho? vy viete jej presnu diagnozu? /farm
@vitriolka podla vysledkov mi bolo povedane,ze sa blizim k znizeniu stitnej zlazy a mala by som to stiahnut.dr mi k tomu nic viac nepovedala a ani ma neodporucila k endo...tak som sa len spytala ci tu ma niekto skusenosti...a uz mi tu chodia múdre komentare...akokeby som nevedela co mam robit..
@ajka251 ja mam autoimunitne ochorenie ŠŽ, takže viem o čom je reč a čo všetko môže spôsobiť nesprávna liečba. Preto by som sa nikdy ohľadom svojho zdravia a ŠŽ nepýtala na fóre, ale svojej dr alebo v lekárni. To nie je múdry komentár, ale odporúčanie. A ak Vás obvodný neposlal k endokrinológičke, tak sa tam pýtajte sama, poprípade si zistite, či treba vôbec doporučenie.
Keď vám tu baby píšu nejaké doplnky, pojdetesi ich kúpiť, bezhlavo budete užívať a uškodite si ešte viac? To už bude v poriadku? 🤷♀️
@ajka251 píšem ss