Vitamíny na podporu štítnej žľazy

ajka251
2. dec 2021

Ahojte.vedeli by ste mi odporučiť nejaké vitamíny na podporu štítnej žlazy?jód?ďakujem.

betus21
2. dec 2021

@ajka251 píšem ss

kockopes2206
2. dec 2021

@ajka251 selén

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nykkushka
2. dec 2021

@ajka251 a čo takto sa spýtať v lekárni alebo endokrinológičky/endokrinológa? 🤷‍♀️

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
miskamicha
2. dec 2021

@ajka251 selen

vitriolka
2. dec 2021

co znamena “podpora stitnej zlazy”? ak mas nizku/zvysenu cinnost, riesi sa to s Dr, ktory ti presne povie co a kolko mas uzivat. a nie tu na fore ze selen, zinok, jod a podobne tupiny. akoze podla vas kolko mg ma uzivat? ako dlho? vy viete jej presnu diagnozu? /farm

zuzudrnda
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
asia83
3. dec 2021

@ajka251 Kelp.

ajka251
autor
3. dec 2021

@nykkushka v lekarni by spytala by som sa aj bez vašej rady.sme na fore modrý konik.a je tu vela ludi,ktori maju asi skusenosti so SZ...tak som sa len opytala...ked nemate co poradit naco komentujete.

ajka251
autor
3. dec 2021

@vitriolka podla vysledkov mi bolo povedane,ze sa blizim k znizeniu stitnej zlazy a mala by som to stiahnut.dr mi k tomu nic viac nepovedala a ani ma neodporucila k endo...tak som sa len spytala ci tu ma niekto skusenosti...a uz mi tu chodia múdre komentare...akokeby som nevedela co mam robit..

nykkushka
3. dec 2021

@ajka251 ja mam autoimunitne ochorenie ŠŽ, takže viem o čom je reč a čo všetko môže spôsobiť nesprávna liečba. Preto by som sa nikdy ohľadom svojho zdravia a ŠŽ nepýtala na fóre, ale svojej dr alebo v lekárni. To nie je múdry komentár, ale odporúčanie. A ak Vás obvodný neposlal k endokrinológičke, tak sa tam pýtajte sama, poprípade si zistite, či treba vôbec doporučenie.
Keď vám tu baby píšu nejaké doplnky, pojdetesi ich kúpiť, bezhlavo budete užívať a uškodite si ešte viac? To už bude v poriadku? 🤷‍♀️

zuzudrnda
Autor odpoveď zmazal
Zobraz