Žienky prosím poraďte. Aké máte skúsenosti s vitamínmi/liekmi Dr.Max? Sú porovnateľné s ostatnými liekmi iných značiek, čo sa týka zloženia, účinku, kvality a pod.? Zloženie si občas čítam aj porovnávam, ale nie vždy je na to čas. Nie som farmaceut a niektoré veci mi veľa nehovoria. Prosím, vedeli by ste mi poradiť tak laicky z farmaceutického hľadiska, že napr. áno, sú v pohode, len je to ich značka/ nie, kúp radšej inú značku lebo...
Ďakujem za Vaše rady a skúsenosti.
@meri_12_ musím súhlasiť, ze sú to dobre lieky. Som momentálne chorá a vždy mi pomôže od Dr Max ich sirup Lisajnik Islandský ako sirup ak pastilky. Plus mame aj striekatko do nosa od nich, účinok okamžitý
úplne bežné ako akékoľvek iné vitamíny. v poslednej dobe nakupujem iba tam. vlastne, mám to tam najbližšie zo všetkých lekární, ale aj tak objednávam z internetu radšej :D nechce sa mi chodiť nikam veľakrát. :D
Však to je len značka🙂 Obsah je úplne rovnaký, plnia taký istý účel ako ostatné lieky či vitamíny🙂
Riesila by som len vitaminy kontrolovane SUKLom
Je to biznis danej znacky lebo maju lepsiu cenu
@taktotedanie SUKL kontroluje iba obsah liečiva v liekoch, ktoré majú účinnú látku. Ale vitamíny a výživové doplnky SUKL nekontroluje. Iba tie, čo sú aj na lekársky predpis.
Takže tam nezistíš, či obsah daného vitamínu je v takom objeme ako uvádza výrobca.
Ževraj Walmark nemá toľko účinnej látky - vitamínu, koľko "garantuje" na krabičke.
@laurika999 ale kontroluje
za seba:
také Psyllium Dr.Max je jemnejšie pomleté a cenovo tiež výhodnejšie 👍
@taktotedanie Mám to z prvej ruky
@laurika999 vas nazor
Ja tiez
@taktotedanie Dobre teda
@meri_12_ sú v pohode sú to lieky ako ostatné len je to ich značka, tak aj aj benu lekáreň ma svoje značky