Vitamíny/lieky Dr. Max

meri_12_
28. mar 2023

Žienky prosím poraďte. Aké máte skúsenosti s vitamínmi/liekmi Dr.Max? Sú porovnateľné s ostatnými liekmi iných značiek, čo sa týka zloženia, účinku, kvality a pod.? Zloženie si občas čítam aj porovnávam, ale nie vždy je na to čas. Nie som farmaceut a niektoré veci mi veľa nehovoria. Prosím, vedeli by ste mi poradiť tak laicky z farmaceutického hľadiska, že napr. áno, sú v pohode, len je to ich značka/ nie, kúp radšej inú značku lebo...
Ďakujem za Vaše rady a skúsenosti.

stellarstar
28. mar 2023

@meri_12_ sú v pohode sú to lieky ako ostatné len je to ich značka, tak aj aj benu lekáreň ma svoje značky

snoopynecka
28. mar 2023

@meri_12_ musím súhlasiť, ze sú to dobre lieky. Som momentálne chorá a vždy mi pomôže od Dr Max ich sirup Lisajnik Islandský ako sirup ak pastilky. Plus mame aj striekatko do nosa od nich, účinok okamžitý

0ria0
28. mar 2023

úplne bežné ako akékoľvek iné vitamíny. v poslednej dobe nakupujem iba tam. vlastne, mám to tam najbližšie zo všetkých lekární, ale aj tak objednávam z internetu radšej :D nechce sa mi chodiť nikam veľakrát. :D

eliaska101
28. mar 2023

Však to je len značka🙂 Obsah je úplne rovnaký, plnia taký istý účel ako ostatné lieky či vitamíny🙂

taktotedanie
28. mar 2023

Riesila by som len vitaminy kontrolovane SUKLom
Je to biznis danej znacky lebo maju lepsiu cenu

laurika999
4. apr 2023

@taktotedanie SUKL kontroluje iba obsah liečiva v liekoch, ktoré majú účinnú látku. Ale vitamíny a výživové doplnky SUKL nekontroluje. Iba tie, čo sú aj na lekársky predpis.
Takže tam nezistíš, či obsah daného vitamínu je v takom objeme ako uvádza výrobca.
Ževraj Walmark nemá toľko účinnej látky - vitamínu, koľko "garantuje" na krabičke.

taktotedanie
4. apr 2023

@laurika999 ale kontroluje

76california
4. apr 2023

za seba:
také Psyllium Dr.Max je jemnejšie pomleté a cenovo tiež výhodnejšie 👍

laurika999
4. apr 2023

@taktotedanie Mám to z prvej ruky

taktotedanie
4. apr 2023