Vitamíny Bloom hair - recenzie

23javane
29. apr 2021

Ahojte mamičky hlavne tie čo ste kojace alebo už dokojili a máte problém s vlasmi a užívali ste tieto vitamíny aké máte skúsenosti vdaka lucia

nikyball
29. apr 2021

@23javane tie cukríky obsahujú všetko, čo lacné vitamíny z lekárne. Takže určite trochu pomôžu, aj keď treba dobrať viac ako jedno balenie.Tu sa platí za pekný obal.

dzepeta
29. apr 2021

@23javane ja ich berem uz siesty mesiac a musim povedat ze vlasy mi dost narastli. Treti mesisc po narodeni dcery mo strasne vypadavali vlasy az sa mi urobili kuty. Teraz mam huste vlasy. Kuty zarastly. Je pravda ze je to drahsie ale na druhej strane ja som to vzdy kupovsla v obdobi ked tam bola nejaka vyhodna akcia. Teraz maju dokonca pre tehotnw a dojciace mamy. Ja som spokojna

pondelok01
29. apr 2021

@dzepeta mne treti mesiac po porode tiez vypadali vlasy, a potom kuty zarastli naspat aj bez vitaminov, to je uplne normalny proces.

dzepeta
29. apr 2021

@pondelok01 ved mne to je jasne ze by dorastli aj bez toho. Ja som hlavne chcela vyskusat ci tie vlasy z toho naozaj tak rychlo rastu kedze som videla len dobre recenzie. A u mna veru rychlo narastli( nemyslim kuty)

mirinka24
29. apr 2021

ja to používam ... nie som tehu, nerodila som, nekojím ... ale kedže sa snažíme o malé tak som si kúpila pre istotu toto pre tehotné na tri mesiace 🙂 a vidím rozdiel .. rastú mi maličké vlásky 🙂 takže ja to odporúčam

elizabethh
1. júl 2021

Ja som si ich kupila uzivam par dni tak som zvedava mam pol rocne balenie.Som po druhom porode uz nekojim a mam blond vlasy potom Vam dam recenziu.
Ale mne aj pomohol biosil a aj biotin.Len treba davat pozor ani vela vitaminou ked sa beru dokopy neni dobre.Tam si treba davat pozor na mnozstvo.
Preto idem skusit ci su tieto bloom hair vitaminy take dobre ako prezentuje Zuzka P.

anne_mary2
21. júl 2021

ja beriem 3ti mesiac a za mna absolutne ziadny rozdiel.. kupovala som na akciu 1+ 1 bal ( teda 3mesacne+ 3 mesacne zadarmo- queen hair ), teda mam to na pol roka akoze poberiem ved neposkodi, ale osobne za mna sklamanie. Vlasy mi padat neprestali, dlhsie nie su nijak extra oproti beznemu rastu a malee vlasy mi rastli aj pred tym… tehotna nie som, nekojim. Ale tak ktovie, mozno to niekomu pomoze. Ja to zjavne nebudem 😂🤷🏼‍♀️🙈

tibor3702
6. okt 2021

môžem otázku cúkriky sa majú cmúľať alebo rozhriznuť alebo to je jedno ďakujem

anne_mary2
6. okt 2021

@tibor3702 je to jedno

verus881
14. nov 2021

@dzepeta keď máte kuty tak je to dedicne nie ?

dzepeta
14. nov 2021

@verus881 uz nemam dorastli🙂 u nas v rodine nema nikto kuty. Proste po porode mi vypadalo kopec vlasov. Od porodu mam uz 2 roky a hlavu plnu hustych vlasov. Hormony po porode vedia veru narobit sarapatu😁🤷🏽‍♀️

martina505
Odpoveď bola odstránená
Zobraz