Dobrý deň, mala by som veľkú prosbu. Nema niekto náhodou doma zatvorený vitamín D3 tie čo boli zadarmo za poštovné? Poštovne by som pre platila. Súrne mi to treba zatvorené.
Veď skoč do lekárne, tam majú vit. D celu kopu na vyber. Inak, toto čo spomínaš, ponuka na internete kopec firiem, žiadny zázrak to nie je, firmy Vitasolaris, NáturaMed, ....
Aj v DM drogerii maju tobolky
Nejde o to že nemám na vitamín D ide o to že potrebujem konkrétne ten pretože mi ho treba vrátiť nepoškodený a ja som bohužiaľ. Môj už otvorila
To sa ti oplati vracat, ked platis za neho len postu 1.95€?
@veronikaszabova nechcem to cele rozoberať nejde mi o to 1,95. Ide tam o niečo iné...
Tak nápis aspoň od ktorej firmy si mala ten vitamin, lebo to sa za poštovné dalo objednať asi v 20 firmách
@veronikaszabova zistila, ze tym prvym objednanim za postovne sa upisala na odoberanie a platenie dalsich na neviem ako dlho a teraz sa snazi zrusit zmluvu
@lyci nie, hlupost. Napise mail, uda cislo zakaznika a zrusi posielanie. Uplne jednoduche.
Mám zabalený ešte neotvoreny som z sc
to je sprostost ako traky, ako nahle zaplatis v termine, za tu prvu zasielku, NIE SI NICIM VIAZANA!
@veronikaszabova ja mam😉
ja som objednala natura med D3 vita solaris,mate skusenost ci je to ok?
Ved si objednaj