Vitamín D3 zadarmo

26. mar 2021

Dobrý deň, mala by som veľkú prosbu. Nema niekto náhodou doma zatvorený vitamín D3 tie čo boli zadarmo za poštovné? Poštovne by som pre platila. Súrne mi to treba zatvorené.

veronikaszabova
26. mar 2021

Ved si objednaj

pribinak
26. mar 2021

Veď skoč do lekárne, tam majú vit. D celu kopu na vyber. Inak, toto čo spomínaš, ponuka na internete kopec firiem, žiadny zázrak to nie je, firmy Vitasolaris, NáturaMed, ....

dadis
26. mar 2021

Aj v DM drogerii maju tobolky

autor
26. mar 2021

Nejde o to že nemám na vitamín D ide o to že potrebujem konkrétne ten pretože mi ho treba vrátiť nepoškodený a ja som bohužiaľ. Môj už otvorila

veronikaszabova
26. mar 2021

To sa ti oplati vracat, ked platis za neho len postu 1.95€?

autor
26. mar 2021

@veronikaszabova nechcem to cele rozoberať nejde mi o to 1,95. Ide tam o niečo iné...

pribinak
26. mar 2021

Tak nápis aspoň od ktorej firmy si mala ten vitamin, lebo to sa za poštovné dalo objednať asi v 20 firmách

lyci
26. mar 2021

@veronikaszabova zistila, ze tym prvym objednanim za postovne sa upisala na odoberanie a platenie dalsich na neviem ako dlho a teraz sa snazi zrusit zmluvu

pribinak
26. mar 2021

@lyci u nás vo firme si poobjednavali vit. D tiež a nikto nemal problém. Asi veľa závisí od firmy.

veronikaszabova
26. mar 2021

@lyci nie, hlupost. Napise mail, uda cislo zakaznika a zrusi posielanie. Uplne jednoduche.

sisabe
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sisabe
26. mar 2021

Mám zabalený ešte neotvoreny som z sc

antoniatonka
26. mar 2021

to je sprostost ako traky, ako nahle zaplatis v termine, za tu prvu zasielku, NIE SI NICIM VIAZANA!

laurika25
28. mar 2021

@veronikaszabova ja mam😉

eva1113
15. okt 2021

ja som objednala natura med D3 vita solaris,mate skusenost ci je to ok?