Vitamín D na celý rok zdarma

monika_d
11. feb 2021

Ahojte. Aj vám prišla do schránky ponuka s vit.D na cely rok zdarma? Za poštovné 1,95€

Skúšali ste to niekto? Nie je to nejaký podvod zas?

kiwi3
11. feb 2021

nie si snad taka naivna, aby si si myslela, ze ti naozaj niekto zadarmo posle kvalitne vitaminy

usla35
11. feb 2021

nam nic neprislo ale ja by som tomu neverila :/ nevies akej kvality su a pochybujem ze budu zadarmo na cely rok

nic0le
11. feb 2021

Bolo už o nich písané na FB, že sú to podvodníci, a nezbavíte sa ich, budú pýtať peniaze a otravovať Vás, že s nimi máte zmluvu, vyhrážky atď.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
veronika_e
11. feb 2021

Mojej mamine to prislo a ona sa tam tusim aj zaregistrovala. Budem jej to musiet povedat, nech si na to dava pozor.

marcellka32
11. feb 2021

Podvod, ale veľa ľudí nachytaju si myslím

tenerifka
11. feb 2021

@viestta nechapem, ako to mozu distribuovat bez riadnej dokumentacie, a prislusne organy im este neklepli po prstoch

regi95
11. feb 2021

@monika_d kolegyňa objednala, prišlo jej to. Tam potom píšu, že sa môžeš zaregistrovať na ročné predplatné vitamínov za 7,99€ tuším. Volala, že ona nič nechce aby jej potom posielali na dobierku veci. Na infolinke povedali, že nič jej posielať nebudú. Avšak som sa dočítala, že táto firma píše ako "zaregistrovaná" na Slovensku. Bohužiaľ, nikde sa nedá nájsť, kde by mohla byť 🙂 ja som to chcela tiež objednať. Do telefónu môžu povedať čokoľvek. Ale radšej nie, nakoľko nevieme čo presne tá krabica obsahuje. Určite Vitamín D? 🤷‍♀️

nelca84
11. feb 2021

Prve balenie poslu zdarma a potom budu chodit dobierky donekonecna, viacero firiem s vyzivovymi doplnkami akto funguje uz roky... nic nie je zadarmo!!! To si treba zapamatat

reni1512
11. feb 2021

@monika_d hej a potom ti poslu cukriky namiesto vitaminov a nezbavis sa nekonecnych poplatkov alebo veci ktore nechces ti budu posielat a cakat uhrady... cosi nikdy nenalet na take nieco

marcellka32
11. feb 2021

@tenerifka je veľa firiem, ktoré odrbkavaju... napríklad jedna firma ponúka ponuku na zaregistrovanie sa do registra obchodu a živnosti a potom dostanú akože cd s firmami 🤦, ten papier keď vám príde vyzerá úplne ako oficiálny názov firmy obchodny register a pritom len ťahajú peniaze z ľudí, kto nevie zaplatí a o týždeň mu príde naozajstný výpis z registra obchodu a živnosti a ten má naozaj zaplatiť...ale tým že firma to posiela skôr ako skutočný register tak to ľudia poplatia

tumira
11. feb 2021

je to podvod len prve balenie mas zadara potom ti bude chodit dobierka, otec si takto objednal ziletky 1.prisli zadara a kazde 3 mesiace mu prisla dobierka v hodnete 6€ samozrejme to nepreberal, potom kontaktoval firmu a zrusil to ale bolo to na dlho kym mu to prestali posielat

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tenerifka
11. feb 2021

@marcellka32 ano, tie nekale praktiky su jedna vec, ale to, ze nemaju riadnu registraciu, je zahravanie sa so zdravim ludi

regi95
11. feb 2021

@viestta super, tak už vieme všetko 🙂

basska_b
11. feb 2021

Kamarátka kedysi robila pre takýchto podvodníkov v call centre, volali ľuďom, či im môžu poslať vitamíny zdarma, samozrejme potom nasledovali vitamíny už za poplatok... keď to zistila, tak odtiaľ odišla. A platili ich 2 eura na hodinu a za tú hodinu, v ktorej získali nejakého klienta, tak za tú dostali 3 eura. To dobre vyjadruje charakter týchto podvodníkov...

basska_b
11. feb 2021

Raz kolegovi zavolali a chceli mu predať takto zubnú niť a on s chladným ksichtom "Nie, nie, prepáčte, ja som hokejista a mam umelý chrup." 😂😂 my sme sa váľali po stoloch od smiechu.

tasticka59
11. feb 2021

Neobjednavaj kamaratka sa na tom oklamala

cookie29
11. feb 2021

jasne... to je marketingovy tah... jednak Ti budu posielat dobierky a jednak Tvoje info predaju dalsim firmam.

lakana
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
monika_d
autor
11. feb 2021

Preto sa pýtam, aby som sa neodzubala😅 tak ďakujem baby, kašlem na to😁

miadi
11. feb 2021

Mne o tom akurat vcera mama cela happy vravela este aj daku story pofidernu ze to je z Norska a ze Nori maju velmi radi slovakov a poslali to zadarmo Lebo par Norov studuje medicinu na Svk a pomahaju v nemocnici.. a ze uz jej to doslo a tak sa tesila. Mne sa to hnet zdalo divne . Ze by som sa to bala aj jest .

miadi
11. feb 2021

A nasla som na nete ze aj Cechov mà Niekto velmi rad., 😅

cacianka
12. feb 2021

Ziletky, ponožky z bambusu, vložky, nohavičky, zubne nite, B vitamin, C vitamin, a teraz D vitamin.
Mrte produktov a pijavic sa nezbavite.
Muzovi žiletky - 1 balenie vyskúšal, lebo vzorka.potom mu to poštárka hádzala kazdu chvíľu, nemal šancu to minúť, a pýtali uhradu, upomienky pokuty. Vsetko vratil, dovolat sa nedali, pisali sme ze nema záujem, oni furt svoje. Furt.
Tak som napisala taky e-mail ze si nedali za klobuk.pomohlo.
Tete chodili ponožky - nezodrala by za 20 rokov.ujo im volal ked ochorela, aby neposielali, ze to obtazuje, furt chodili balíčky.volal že zomiera nech neotravuju.aj tak. Takze som ich poriesila ja a riadne tvrdo. Konečne zabralo.

jarka207
20. feb 2021

@marcellka32 presne tak. Stačí ze si otvoríš živnosť a hneď to to príde, že ťa zápisu do registra len zaplať cca. 80€😂😂😂Tiež mi to prišlo a manžel má hneď upozornil, že to je podvod, že nič nemusím platit

trimity222
23. feb 2021

Aj mojej mamine dosli a platila sek 1.95e.

poslednepogo
24. feb 2021

Prečo majú potom reklamu aj v telke?

pavucikvet
24. feb 2021

@poslednepogo lebo reklamu si asi moze zaplatit hocikto a nikto neskumal, ze ide o podvod.

rawmamka
24. feb 2021

@poslednepogo Reklamu si môžeš zaplatiť na hocičo aj ty, reklama je čistý biznis - zisk pre toho, u koho reklamuješ ( a je jedno, či je to TV, rozhlas. stanica, časopis, denná tlač, internet,....). Obsah a pravdivosť reklamy nikto neskúma, max. vtedy ak by nabádala k trestnému činu alebo vzbudzovala pohoršenie, ale aj to je na dlhé lakte, lebo niekto by sa musel ozvať, riešiť to, nahlasovať to..... A to tí jednoduchí ľudia, ktorí naletia nikdy neriešia a tí múdrejší sa zasa nedajú tak ľahko nachytať na takéto pofidérne reklamy "zadarmo".