Vitamín C v infúzii na imunitu

27. nov 2024

Ahojte, mate niekto skúsenosti s aplikáciu vitamínu C do žily na posilnenie imunitu?
Snažím sa brat dlhodobo vitamíny, C, D, Zinkorot, B12+kyselinu listovú. No akonáhle príde takéto obdobie stale mam chytené hrdlo a dutiny. Predtým som bola odolnejšia. Mam 34 rokov.
Ďakujem

martinmmartin
27. nov 2024

No ak nemas skorbut tak cecka mas dost a problem bude inde
Imunita nieje iba o vitamine C aj ked sa ti to moze zdat.

taktotedanie
27. nov 2024

Ze to nepomaha
Su to vyhodene peniaze
Vsetko do 2 hodin vycuras a splachnes do verejnej kanalizacie
Investuj peniaze lepsie
Objednaj sa na orl a imunologiu

falbala132
27. nov 2024

v lepsom pripade vycuras, v horsom ti to odpali mocovy mechur ako mne.

autor
27. nov 2024

@falbala132
Dostala si zapal mechura z toho? To ma teda mrzí.

taktotedanie
27. nov 2024

Ze zapal
Mechur aj oblicky sa ti podakuju kamienkami
A teda kamienok v oblicke to ti je ako keby ta nozom bodali a este horsie

biglovemom
27. nov 2024

Skusala si Broncho Vaxom?

falbala132
27. nov 2024

nebol to zapal, len brutalne krce na niekolko dni a tiez palalyzujucu bolest chrbta, podla mna to moje oblicky proste nedali.

ivik4
27. nov 2024

Bola som niekolko x, zbytocne vyhodene peniaze

janamakva
27. nov 2024

Vôbec to nepomáha. Dvakrát som si dala pichnúť, v tomto období, a dostala som pásový opar, a rovno po hlave a tvári! 2x po sebe.

gabika8855
27. nov 2024

Ja som si to chcela dat po operacii mandli ze rychlejsie hojenie a nech niesom chora tolko ....a doktorka mi hned povedala ze ja ti to mozem pichnut ked velmi hchces ale naco ....zbytocne vyhodis peniaze a len to vymocis

veselo_neveselo
27. nov 2024

Nie je dolezite, ake tabletky beries, ale ako sa stravujes, ako spis. Mas stres? Dostatok spanku? Otuzujes sa v priebehu roka?
Ako sa stravujes? Mas dost ovocia, zeleniny? Vyborne su cibula, cesnak, bylinky, koreniny, jest na dennej baze. Tie vsetky napomahaju imunite. Dostatok vlakniny je velmi dolezity. Vitaminu C mas urcite dost, na to staci lyzicka pretlaku co mas na pizzi (prehanam, ale nie prilis)