Ahojte, mate niekto skúsenosti s aplikáciu vitamínu C do žily na posilnenie imunitu?
Snažím sa brat dlhodobo vitamíny, C, D, Zinkorot, B12+kyselinu listovú. No akonáhle príde takéto obdobie stale mam chytené hrdlo a dutiny. Predtým som bola odolnejšia. Mam 34 rokov.
Ďakujem
Ze to nepomaha
Su to vyhodene peniaze
Vsetko do 2 hodin vycuras a splachnes do verejnej kanalizacie
Investuj peniaze lepsie
Objednaj sa na orl a imunologiu
v lepsom pripade vycuras, v horsom ti to odpali mocovy mechur ako mne.
@falbala132
Dostala si zapal mechura z toho? To ma teda mrzí.
Ze zapal
Mechur aj oblicky sa ti podakuju kamienkami
A teda kamienok v oblicke to ti je ako keby ta nozom bodali a este horsie
Skusala si Broncho Vaxom?
nebol to zapal, len brutalne krce na niekolko dni a tiez palalyzujucu bolest chrbta, podla mna to moje oblicky proste nedali.
Bola som niekolko x, zbytocne vyhodene peniaze
Vôbec to nepomáha. Dvakrát som si dala pichnúť, v tomto období, a dostala som pásový opar, a rovno po hlave a tvári! 2x po sebe.
Ja som si to chcela dat po operacii mandli ze rychlejsie hojenie a nech niesom chora tolko ....a doktorka mi hned povedala ze ja ti to mozem pichnut ked velmi hchces ale naco ....zbytocne vyhodis peniaze a len to vymocis
Nie je dolezite, ake tabletky beries, ale ako sa stravujes, ako spis. Mas stres? Dostatok spanku? Otuzujes sa v priebehu roka?
Ako sa stravujes? Mas dost ovocia, zeleniny? Vyborne su cibula, cesnak, bylinky, koreniny, jest na dennej baze. Tie vsetky napomahaju imunite. Dostatok vlakniny je velmi dolezity. Vitaminu C mas urcite dost, na to staci lyzicka pretlaku co mas na pizzi (prehanam, ale nie prilis)
No ak nemas skorbut tak cecka mas dost a problem bude inde
Imunita nieje iba o vitamine C aj ked sa ti to moze zdat.