Ahojte, prosím vás. Začínam užívať vitamín b6 vraj je to dobre proti únave ktorou neustále trpim. No Dočítala som sa že sa môže z toho aj nabrať na váhe. Rada by som sa tomu vyhla. Je 100%né ze z nich naozaj priberiem? Máte niektorá skúsenosti že užívala a neodobrali? Ďakujem za odpoved
Ja tiež beriem dlhodobo B6 a B12 zo zdravotných dôvodov už rok a nepribrala som. Minulý rok som brala B12 injekčné vo vyšších dávkach a v pohode.
Od žiadnych liekov sa nepriberá. Lieky ovplyvňujú metabolizmus a podporujú chuť do jedla,tak všetko je to v tvojich rukach🙂
@daniela232 B6 nie je liek, len tak btw...
@julia_romeo jasné,myslela som všeobecne 🙂ale pochopili sme 😏
@daniela232 nech sa na to pozeram z akehokolvek uhla pohladu, napisala si nezmysel...
@julia_romeo 🤦🤦🤦dobre
@daniela232 a mozes mi potom vysvetlit preco sa pri niektorych liekoch uvadza ako vedlajsi ucinok priberanie?????🙈
@baldinka ešte raz... pretože ovplyvňujú metabolizmus, podporuju chuť do jedla,a tým pádom je uvedený nežiaduci účinok ako priberanie
priberáš z kalorického nadbytku - z ničoho iného..... B vitamíny môžu podporiť chuť do jedla, nič viac a nič menej....takže ak nebudeš jesť viac či kalorickejšie ako doteraz, nemáš dôvod pribrať.....
Užívam Milgammu N niečo cez dva roky. Vždy som mala skôr problém s nižšou váhou takže som sa moc nebála priberania, ale nakoniec som z nej schudla 4 kilá. Je to individuálne, skús a uvidíš.