Prosím chcem sa opýtať asi 2 týždne užívam B-komplex a neskutočne mám chute na jedlo pribrala som 4 kg je to z toho? Viete niekto poradiť
inak beriem ešte vitami C a vitamín E pre komplikovanu chrípku. Ďakujem
vseobecne sa napr.B12 picha kvoli chuti do jedla,...aj
@evusicek ja som ho brala cca 3 roky dozadu,a tiez som z neho pribrala.Ja som ho ale nemohla vysadit,nakolko som sa liecila na Bellovo ochrnutie,takze sa nedalo nic robit.Neskor som prirodzene schudla.
@anatalia77 tak ja ho od dnes vysadzam a koľko si pribrala
@evusicek len 2-3 kg,nic hrozne...
@anatalia77 no ja 3-4
@evusicek prvorade je zdravie,ked sa vyliecis,tak potom schudnes,ani nevies ako
@anatalia77 tak dufam 😀
To fakt? že z B - komplex niekto priberie? 🙂 to som ešte nepočula.. No tak ja to musím skúsiť lebo mne pribrať treba 😝
tak to ho zacnem zrat na tony 🙂
B komplex sa užíva pri nechutenstve,alebo pri anorexii.Proste podporuje chuť do jedla.To môže spôsobiť že jednoducho priberies.
aj ja som musela kvôli chorobe brať B čka a pribrala som za mesiac 5 kíl.... neboj sa prestaneš ich užívať a schudneš 😉 len nech si zdravá
presne tuto kombinaciu vitaminov som brala dlhodobo, a nepribrala som ani gram, hoci by som to aj potrebovala. Myslim si, že vitaminy neovplyvnia priberanie, za to moze skor celkova zivotosprava.
@evusicek kde som ho užívala davnejsie tiez som mala nenormalne chute, ale teraz kde som ho brala před par mesiacmi tak nic, dokonca som schudla asi 3 kg
ked začnem brať hociaké B-čko okamžite ho musím vysadiť lebo priberiem za dva dni ,a nemávam žiadne chútky,bral ich so mnou aj priatel velmi chudý s ním to nehlo vôbec,lenže on tuhý fajčiar a ja nefajčím vôbec niekedy aj to to sú dôležité aspekty
každé telo funguje inak,kým dvaja ludia ktorý sa budú stravovať rovnako jedn priberie, a ten druhý zostane na pôvodnej svojej váhe,záleží od viacerých aspektov 🙂 😉
Dobry.moze sa uzivat B komplex aj pri rakovine pluc?Manzel velmi schudol a a potrebuje pribrat.dakujem za radu.
Dobrí večer kcem sa spitat aké tabletku sú najlepšie na priberanie ďakujem.
@marien998 Dobry vecer, tak, ako nefunguju tablety na chudnutie a po ich vysadeni nastane jojo efekt, tak neexistuju tablety na priberanie. Ano, po uzivani doplnkov B12 sice pribrat mozete, z dovodu, ze vam chuti viac jest, ale to nie je cesta. Nakolko, ak ho vysadite, vaha moze ist dolu. Pokial clovek chce schudnut alebo pribrat, dnes je uz mnoho napr. trenerov, ktori vedia za cca 30 eur vystavit jedalnicek na mieru.
Zdravím. Ja beriem B komplex od Milgamy N. Strašne som pribrala a stále priberám a pritom som stravu zmenila na extra ľahkú a zdravú. Kilo týždenne klasika. Chuť do jedla mám priemernú niekedy ani nemám. Dlho som sa zamýšľala z čoho toľko priberám. Nejem ani cukry, ani pečivo, ani mliečne veci. A potom som si spomenula na B komplex ako som ako decko z neho pribrala. Užívam ho kvôli poškodeniu sedacieho nervu. 3 mesačná liečba je už na konci. Pribrala som 7-8 kil.
@evusicek niekomu chuti z becok jest ...
zmenila si stravovanie od kedy si chora?
moze to byt len zadrzana voda... a nemusi to byt tuk...
a mozno aj tym ze ked si chora tak lezis a nemas pohyb ...
vysad tabletky a skor si nahrat v strave ..vela vitaminov ovocia zeleniny ..vela pit 🙂 a neskor pohyb 🙂