Ahojte baby. Mali ste niektorá vyrusovu angínu? Aké ste mali príznaky? Ako ste to liečili. Ako dlho to trvalo? Ďakujem
@stellarstar hej vyrus je svyňa 😁
Ako si prisla na to, ze je to virusova angina? Pri virusoch hrdlo skor skriabe ako boli a prejde to samo do 3-5 dni. Pokial ta boli pri prehltani, tak to bude zapal sposobeny bakteriou (ukaze vyter) alebo atypickymi mikrobmi (napr. chlamydie) - tie sa zistuju z krvi. Na oba pripady treba atb.
Dcera mala. Teplota,hnis v hrdle, ster ukazal virusovu anginu.
Za 4 dni to preslo same.
@biglovemom ja mám to podobné,okrem hnusu. Dnes je 5den a cítim sa výrazne lepšie . Ak by šlo o baktériu ,odzneli by príznaky tak skoro?
Ide aj o to, aký vírus. Aj covid je vírus a bola to najhoršia bolesť hrdla v mojom živote. Mali sme aj herpangínu, deti si to riadne odtrpeli niekoľko dní. Aj mononukleóza je vírus a obvykle veľmi bolí hrdlo, treba držať aj dietu kvôli pečeni, toto sme zatiaľ našťastie nemali. Pri bežných virózach obvykle bolí hrdlo zo 2-3 dni a dosť.
@mischel12 to neviem veru 🤷🏼♀️ ale hlavne je ze ti je lepsie
No ja som mala od utorka bolesť mandle aj opuch ,no hnis nie. Mala som len raz zimnicu ,nič iné . Dnes akoby mi nič nebolo. Preto sa pýtam .
@mischel12 vyrusovu som ešte nemala ale vírusovú hej, mne dr nasadila atb keďže mi to prešlo na uši a u mňa to nie je dobré