Ahojte maminky.
Od nedele mame hnackovu virozu, v pondelok sme boli u doktorky a nasadila diétu a dala nám Enterol no do dnes sa to nezlepsilo tak som išla do lekárne keďže doktorka dnes neordinuje a dali nám Smectu.
Ako to mam do malej dostať keď jedine lieky do nej dám len cez striekačku ale v lekárni povedali ze Smecta je hustá tak jedine cez lyžičku, ako ste to zarobili?
Keď sa zobudí jej to dám, čo vám pomohlo pri hnačke?
Dávame jej len ryžu, mrkvu pucenu, banán a rohlik.
@suikatka1 ahoj, ja som zamiesala Smectu do popuceneho banana. Syn zjedol a ani nemrkol 🙂
Ďakujem za radu baby😘teraz som jej to dala cez striekačku ale zajtra keď budeme hnackovat tak jej to dám ako ste tu písali s popucenym banánom, len nech to pomoze😟
@suikatka1 Ten enterol je dobrý a ja by som povedala že lepší ako smecta . Aspoň ja mám takú skúsenosť . Prečo si ho vysadila ?
@kristina2015 3 deň sme ho dávali a hnačka sa vôbec nezlepsila tak preto som išla do lekárne a odporúčali Smectu.
@suikatka1 nie je husta. teda ak su to tie sacky, neviem ci existuje ina forma. je to prasok, ktory rozpustis vo vode, no zalezi od toho, kolko vody das. na spodku zostava trosku usadeny, treba ho rozmiesat dobre a aj zakazdym ked trosku postoji.
este skus Hylak, ak ste neskusali, je to taky doplnok, nieco ako probiotikum.