Viróza bez teploty

5. dec 2024

Ahojte
Prosím vás sú teraz vo vzduchu také virózy napríklad že bez teploty ? Nemám nádchu nemám teplotu len zvýšenú , bolia ma svaly kĺby hlava a som unavená ako pri chorobe .. viete mi poradiť čo vám zaberá ako tak na energiu pri takejto viróze ? 🙂 lieky zaberajú ale nevladzem … a potrebujem trošku doma fungovať 🙂
Ďakujem za rady

anna777115
5. dec 2024

Dnešné virózy, možu bohužiaĺ, mať všelijaký priebeh. Ja, s dcerou, už mesiac kašlem tak, že dovi, dopo a všetky vyšetrenia sú negativne, hlavne že si idem vykašlať pĺuca a vypila som už všetky sirupy, aké existuju...

autor
5. dec 2024

@anna777115 veď práve , niekedy dávnejšie som mala teplotu vysokú alebo napríklad nádchu bolesť hrdla … teraz mám len bolesť svalov kĺbov je mi zima mám len zvýšenú teplotu max do 37,5 a neviem fungovať od unavy … občas tým virozam nerozumiem ale odpáli to človeka na týždeň aj viac no

anna777115
5. dec 2024

Mne, to tiež takto začinalo a vsetky, tieto príznaky sa vytratili po dvoch tyždnoch a ostal, len ten nehorázny kašel. Ale, je zaujimave, že na začiatku som ten kašel nemala. Veď, ani lekar sa k tomu nevie vyjadriť, len že nejaká viróza, zrejme. Tak, to je taka diagnoza, ako naozaj. Ja, som si normalne myslela, že je to černy kašel, ale stery z hrdla, nepotvrdili žiadnu bakteriu, tak ja už, naozaj neviem....

tamvtme
5. dec 2024

Myslim ze teraz je vo vzduchu snad vsetko🫣🤣

autor
5. dec 2024

@anna777115 zaujímavé no teda keď vás takto stále dusí … fakt tie virózy sú zvláštne …

stanulienkat
5. dec 2024

Virozy nie sú zvláštne .Toto sú typicke príznaky každej virózy. A nie, vo vzduchu nelietajú. Prenášajú sa kvapočkou cestou z človeka na človeka. Neviem prečo suvtu denne takéto velmi jednoduche vyjadrenia a otazky, že čo lieta vo vzduchu??🙄

autor
5. dec 2024

@stanulienkat pýtam sa hlavne preto pretože väčšinou keď som chorá mám nádchu , teplotu, kašeľ alebo bolesť hrdla , takýto typ virózy ako len bolesť svalov kĺbov a teplota 37 až 37,5 to sa mi nestáva preto som sa len pýtala 🙂 a hlavne či teda je niečo čo pomôže na také prebudenie sa k životu trošku keďže únava je neznesiteľná

stanulienkat
5. dec 2024

Chripka je chripka. A prechladnutie je prechladnutie. Su to dve rozdielne veci. Chrípku okrem iných príznakov sprevádzaju bolesti kĺbov a teplota. Liečba všetkých ochoreni horných dýchacích ciest je minimálne jeden týždeň, takže nič ti nepomôže postaviť sa na nohy za tri dni.