Viete mi poradiť niečo na hemoroidy?

pupetko263
5. apr 2022
Používateľ pupetko263 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od pupetko263.

Ahojte vedeli by ste mi poradiť niečo na hemoroidy? Vždy keď idem na veľkú potrebu tak mám papier od krvi a trochu to bolí Faktu masť mi nerobí dobre mám na nejakú zložku alergiu nikdy som to nemala takéto problémy. Ďakujem za každú radu a odpoved.

hariet
5. apr 2022

Urcite zacni pouzivat vlhceny toaletny papier ak ho este nepouzivas. Co sa tyka masti, baby ti isto poradia nieco.

sandyan
5. apr 2022

Hemostop

tosomja
5. apr 2022

Detralex tabletky. Len toto mi pomohlo, po pôrode.

mamina0078
5. apr 2022

Ja som raz mala nic som na nemala len kym sa nezahojili po velkej som sa sprchovala a ked to neslo jemne som sa utrela vlhcenym toaletnym papierom a doma som hned sla do sprchy. Nastastie uz je to niekolko rokov a nevratili sa.

kiwi3
5. apr 2022

@pupetko263 pravdepodobne mas vnutorne hemoroidy (ak ti tam nic nevycnieva). na to ti mast nijak nezaberie, jedine capiky: napriklad faktu, avenoc.
@tosomja po porode by sa ti to dalo do poriadku aj bez toho, cize by som to velmi nebrala ako bernu mincu. pri tych tehotenskych ide o to, ze na organy tlaci dieta a tym padom ti vytlaci aj toto. cize po porode, ked ta fyzicka pricina pominie, sa zase vsetko usporiada, ako ma

sfialka
5. apr 2022

@pupetko263 avenoc masť a faktu čapíky. Faktu masť mi nerobila dobre,ale čapíky su vyborné aspon pre mňa.

janinah
5. apr 2022

Procto glyvenol čipky a detralex tbl

tosomja
5. apr 2022

@kiwi3 nedalo sa to do poriadku, tabletky som brala až po polroku od pôrodu, už ako poslednú možnosť. Predpísal mi to doktor.