Ahojte vedeli by ste mi poradiť niečo na hemoroidy? Vždy keď idem na veľkú potrebu tak mám papier od krvi a trochu to bolí Faktu masť mi nerobí dobre mám na nejakú zložku alergiu nikdy som to nemala takéto problémy. Ďakujem za každú radu a odpoved.
Hemostop
Detralex tabletky. Len toto mi pomohlo, po pôrode.
Ja som raz mala nic som na nemala len kym sa nezahojili po velkej som sa sprchovala a ked to neslo jemne som sa utrela vlhcenym toaletnym papierom a doma som hned sla do sprchy. Nastastie uz je to niekolko rokov a nevratili sa.
@pupetko263 pravdepodobne mas vnutorne hemoroidy (ak ti tam nic nevycnieva). na to ti mast nijak nezaberie, jedine capiky: napriklad faktu, avenoc.
@tosomja po porode by sa ti to dalo do poriadku aj bez toho, cize by som to velmi nebrala ako bernu mincu. pri tych tehotenskych ide o to, ze na organy tlaci dieta a tym padom ti vytlaci aj toto. cize po porode, ked ta fyzicka pricina pominie, sa zase vsetko usporiada, ako ma
@pupetko263 avenoc masť a faktu čapíky. Faktu masť mi nerobila dobre,ale čapíky su vyborné aspon pre mňa.
Procto glyvenol čipky a detralex tbl
Urcite zacni pouzivat vlhceny toaletny papier ak ho este nepouzivas. Co sa tyka masti, baby ti isto poradia nieco.