Prpsim vas už 2 mesiace trpim stresom alebo úzkosťou. Je tu niekto kto to zvládol bez tabletiek a má nejakú osvedčenú metódu ? Popripade vitamíny aké ste brali ? Trpim tym že rano vstanem a už mám stres pred skolou aj keď sa nič nedeje, následne sucho v ústach, nervozita. Chcela by som Vas poprosit o nejaké rady. Dakujem 🙂
aj čaje sú fajn, popozeraj nejaký proti stresu, plus dýchacie techniky
@kukuleinka18 Odporucam produkt Modin, ma aj super recenzie, jedna sa ale o prirodnu alternativu, takze ho treba brat dlhodobo, vacsinou je pocitit zlepsenie po 7-14 dnoch. Lubovnik je skvely presne na taketo ucely, ale teda si treba davat pozor, ak niekto uziva lieky s antidepresivnym ucinkom. Niektore totizto obsahuju vytazok z lubovnika a tym by sa davka mohla znasobovat, takze vtedy iba po konzultacii s lekarom. A rozhodne sa treba vyhybat priamemu slnecnemu svetlu, co je asi na aktualne pekne pocasie dost neprakticke. 😁Moze zapricinit neprijemne skvrny na pokozke.
@kukuleinka18 meditácie a psychiater
@kukuleinka18 jaj a uvedom si ,že sa nič nedeje a drobní si každé ráno magnézium,šumivé alebo prášok majú v DM
Zdravá strava, neprejedať sa, pitný režim, pohyb na čerstvom vzduchu, kvalitný spánok,
magnézium + B vitamíny, ukľudňujúce čaje,
pozitívne myslenie a relax, dobré rodinné a priateľské vzťahy ...
@kukuleinka18 Za mna psychoterapia, podla popisu to ani nevidim na nejako velmi dlho. Pises o skole, este mas zrejme vela toho pred sebou, aj narocnejsie veci este asi pridu. Takze podla mna je dobre naucit sa zvladat bezny stres, problem nebude vo vitaminoch.
@kukuleinka18
Popri dobrých radách ktoré si dostala sa spýtaj sama seba:
Čoho sa bojím/z čoho mám stres?
Čo najhoršie sa môže stať?
Čo môžem spraviť aby som tomu zabránila?
Čo urobím ak sa to predsalen stane?
magnézium...