Baby, vidíte tu druhú čiaru? Som pozitívna? Je to antigenovy test na koronu… toto je ale fotené po skoro hodine sa dačo ukazalo alebo sa mi to len zdá? Ďakujem za odpoveď.
Ja osobne tam absolútne nič nevidím. Ak máš príznaky, počkaj a zajtra otestuj znova. Ale toto je za mňa negatívne. Nie som si úplne istá ale nie je v návode napísané (rovnako ako pri tehotenských), že po určitom čase (viac ako 15 min) sa už nemá odčítavať?
@ms_green mám mierne priznaky a kontakty s viacerymi pozitivnymi
Zopakuj test zajtra ale za mňa je toto negatívny.
@stella03 no mierne priznaky mam cca 2.deň..chcela som ho vyhodit ale nechala som ho pre istotu tak a po 45min zrazu slabá sivá sa mi zdala len pri lepšom svetle 💁♀️
Keď vieš čítať komentáre na koňovi isto si vieš prečítať aj pribalovy leták... Co sa tam píše, že v akom čase máš odčítať výsledok?
Skus zajtra. Zatial vyzera negativ.
Ja tam niečo vidím, otázka je, či je to po hodine relevantné...
Ja som presne takto mala, uz som mala priznaky, a tiez vysla takato slabunka takmer neviditelna ciarka, potom o dva dni uz bola bordova. Pockaj dva dni, sprav znova a urcite bude pozitivny.
Skoré uzdravenie
Ja som mala 2 dni teploty, priserne bolesti tela, koze, svalov a klbov, zimnicu a test negativny. Az na treti den tychto priznakov mi vysiel pozitivny. Potom potvrdene aj PCR testom, este sa robili, zaciatkom aprila to bolo. Skus sa otestovat o den, dva...
Test si zopakuj zajtra a aj pozajtra. Teraz je test este negativny, po 15 minutach to pozri - a potom vyhod do kosa - ono sa tam vie to rozpit riadne..
No ja som mala viaceré kontakty a typicke priznaky - hrdlo, zvysena teplota, palenie v nose a zahlienenie.. dokopy asi tak 2dni :/ zajtra to skusim
Vidno slabú čiarku
Test sa cita po 15 minutach a dost. Ostatne neplati
Ked posuvam , nizsie s telefonom vidim tam slabu ciarku
Mozno uz si po covide 🙂
Áno
Ďakujem ženy no zajtra skusim ďalší test pisem vam potom 🙂
zda sa mi, ze sa tam nieco crta.
ja som mala doma 2 clenov domacnosti jasne pozitivnych v novembri, ja test stale engativny. antigen. opakovane som si ho robila a az posledny bol takto slabo pozitivny po hodine. PCR som mala pozit apriznaky velmi slabe.
tiez poznam mnoho ludi, co mali antigen negat a PCR pozit.