Vestibulárny syndróm

adamko2014
12. nov 2015

ahojte, už asi 4 roky ma trápia závraty...objavia sa z ničoho nič, točí sa mi hlava, nie som schopná vstať z postele, bolí ma žalúdok a zvraciam...ide o vestibulárny syndróm...velmi ma trápi to, že sa to objaví z ničoho nič, niekoľkokrát počas roka...stále ma to vyvedie z normálneho fungovania v rodiny, min. 3 dni len ležím...naposledy ma odviezla 112-ka, lebo som nebola schopná vstať z postele...chcem sa spýtať, či s tým máte niekto skúsenosť a čo na to lekári...chcela by som sa z toho úplne dostať, len neviem ako...pomôžte!!!!! dakujem.

catusca343
12. nov 2015

ahoj, tiež mám podobné problémy. Treba zájsť k obvodnému, nech ťa vypíše na neurologiu. Tam ti dajú nejaké lieky a vypíšu ťa na rehabilitácie. Mne to veľmi pomohlo a ked budeš potom tie cviky aj doma cvičiť, čo ti ukážu, tak to prejde natrvalo 🙂 Držím palce

adamko2014
autor
12. nov 2015

@catusca343 Mozem sa spytat,co su to za cviky?majú nejaky nazov? cvičíš ich teraz doma?nedajú sa najst niekde na nete? totižto ja to už mám niekoľko rokov a závraty sa mi stále vracajú...bola som už niekoľko krát na neurologii, brala betaserc, chodila na rehabilitácie, ale aj tak sa to vrátilo...chcem sa toho zbavit, len neviem, či sa to dá....

frederikare
11. feb 2023

@catusca343 dobry den trpim tiez vestibularnym syndromom. Chcela by som sa spytat ake cviky vam pomohli? Nejaky vestibilarny trening alebo nieco ine?