Ahojte dúfam ze možno niekto mal podobný problém a poradí mi ako to zvládnuť.
Cca pred 2 mesiacmi to začalo.
Večer ( len večer) cez deň nič večer keď som si ľahla uspavala malého v kľude už v tme pred spaním odrazu strašne zvláštny pocit a potom to začalo búšenie srdca plač , pocit plávania v priestore neskutočne sa mi všetko pred očami točilo tak zvláštne doľava doprava veľmi rýchlo.
Krv atď atď všetko ôk.
Beriem magnosolv ráno.
A beriem ešte urutal nakoľko som bola u ušného a môže toto spôsobovať aj nerovnováha vo vnútornom uchu co mam točenie hlavy tzv vertigo.
Muž ale myslí že je to psychického nervového pôvodu....nakoľko tieto stavy mam len večer....
Hrozne ma to ubíja už...spim už aj v obývačke pri telke lebo sa bojím ísť spať normálne do kľudu že to znova príde
Prejde to cca po 20 min ale je to vyčerpávajuce.
Ísť to ďalej riešiť na neurológiu?
@bebememe aj mne sa to robilo a ešte sem tam robí len v noci, výsledky tiež všetky ok, len mne ide aj tlak hore tak už mám lieky na tlak, bude to psychika. Mne vtedy pomôže niecim sa zamestnať a prejde to, držím palce
@luccija super tak skúsim vymeniť magnosolv na večer
Beriem na večer lexaurin nie stále ale keď mam obdobie také blbé tak zvyknem brat tabletku na večer ale aj keď zoberiem objavia sa tieto stavy sú naozaj strašne hnusne mam pocit nereality do plaču miestami pocit zblaznenia
Ako blbo to znie ale také pocity vtedy mam a len večer proste v posteli. :/ :(
ja som to mala po chorobe z nicoho nic podobne stavy...Magnerot na vecer pomohol a potom to same odoznelo...bolo to velmi neprijemne uplne ta chapem...
@bebememe to je úzkosť daj si magnosolv a ver, že to nepríde a tak aj bude🙂a, keď to príde dáš si Lexaurin.Hlavne sa neboj.To je úzkosť z ocakavaneho.Mne sa to stalo v lanovke či na vysokom poschodí akonahle viem, že idem na lanovku des stačí mi ju vidieť vo filme v TV
To je také ako, keď niekto trpí nespavosťou ...dnes určite nezaspím, ráno budem unavená do práce a pod ..a tak sa vystresuje, že nezaspí a boji sa vecera
Trpela som na to, na orl mi vytiahli uplne zo zadu bubienka asi 1,5 mm kusok mazu. Bolo to bolestive neprijemne ale odvtedy mam pokoj. Stavy som mala prišerné. Tu je každá druhá lekar. Všetko sa zhadzuje na stresy, úzkosti a depky. Nie je to tak.
@bebememe môže to byť úzkostná porucha alebo tetánia. Magnosolv je veľmi slabé magnézium s nízkou vstrebateľnosťou! To že je na predpis mu dáva punc dôležitosti liečiva, pritom opak je pravdou 🤔 Kúp si minimálne Magnerot (magnézium ororát) , užívaj 3x denne 2 tablety prvý týždeň, tak sa píše v príbalovom letáku. Dobré vstrebateľné formy horčíka sú magnézium ororát, chelát, malát, bisglycinát. Treba pozrieť na internete a čítať zloženie prípravkov.
@bebememe a uzivas aj magnezium?Ja som toto mavala a boli to stavy uzkosti.To co mas ty moze byt zo stresu,nervoveho vypatia alebo aj chrbtica.