Verili by ste liečiteľovi, ktorý lieči rakovinu prenosom energie na diaľku?

morningcoffee1
1. okt 2016

Ahojte vsetci, otcovi diagnostikovali rakovinu pankreasu s metastazami do pecene. Podstupil operaciu vo fakultnej nemocnici v KE, kde mu vyoperovali metastazy, ale nador sa vzhladom na stadium vyoperovat nedal. Na internete som nasla kontakt na pana J.S.z BA, ktory vraj lieci rozne choroby prenosom energii. Zavolal mi do prace, a na konci rozhovoru mi len tak mimochodom spomenul, ze za tri "prenosy na dialku", zaplatim 180 EUR. Na jeho stranke som nasla, ze berie 40EUR za jeden prenos, co by malo byt 120EUR za tri prenosy?? Proste mam pocit, ze ludia ako on zneuzivaju tazku situaciu, v ktorej sa ja a mne podobni ludia nachadzame. | Okrem ineho spomenul, ze po polnoci komunikuje s archanjelmi a na zaklade toho urcuje diagnostiku.
Co si o tom vsetkom myslite? Ja osobne v alternativnu medicinu verim ( myslim tym zdrave stravovanie, psychicky klud, meditacia) ale toto mi pripada ako sarlatanstvo. Mate niekto s podobnymi ludmi skusenosti?

ukulela
1. okt 2016

@morningcoffee1 neverim ani slovo. aj v okoli mame takych vychytralcov, co liecia polozenim ruky podobne .... prebosy enerrgie na dialku,arcjhanieli, ... ked namota 1 z 100 tak ma vystarane ...
radsej konzultujte s inymi lekarmi, ako investovat do namotavaca, co okrada ludi.

moni244
1. okt 2016

Tomuto fakt niekto uveri a posle peniaze? Nenachadzam slov

sonapindjakova
1. okt 2016

ja by som tiez dala od neho ruky prec a navyse ked mas z toho aj zly pocit, tak do toho urcite nechod...

juhseverzapad
1. okt 2016

Takto na dialku by som neverila,ale moju babičku raz bolelo rameno skoro mesiac a raz na vlakovej stanici prišiel k nej asi 10 ročný chlapec a položil jej ruku na to rameno a povedal: Teta toto rameno vás bolí,ale už nebude. A naozaj rameno prestalo.

domibeyoutiful
1. okt 2016

Ja chápem tú situáciu, kedy by ste radi verili každej nádeji, čo sa ponúkne, ale človek, ktorý vám pri prvom kontakte povie sumu, bez toho, žeby ste sa vyslovene nato pýtali vám nijako nepomôže. Ak by aj niekto takéto schopnosti mal (čomu osobne neverím), taký "obdarený" človek by bol podľa mňa obdarený aj duchom a srdcom, teda by sa najskôr zameral nato, aby vám dal nádej, vysvetlil ako to funguje, vlial do vás dôveru a mal by empatiu. Nehovorím, žeby to robil zadarmo, ale nebola by to prvá informácia, ktorú by ste od neho dostali. Takže ak by som týmto veciam verila, tento človek by ma nepresvedčil. Prajem vám veľa sily v tomto ťažkom boji

sandrasstini
1. okt 2016

mala som znamu co natoto fakt verila aj oraktizovaka ci to je oravda nvm. uprimne? keby ma moj rodinny prislusnik rakovinu soravila by som vsetko aj takuto blbost s nadejou ze sa stane zazrak

certi
1. okt 2016

hej, takto liecil nejaky ujko male dieta mojej znamej...dieta aj tak zomrelo

morningcoffee1
autor
1. okt 2016

Inac tento pan ma vlastnu stranku, na ktorej ma mnozstvo referencii od akoze spokojnych klientov. V rozhovore pre topky povedal "Rakovinu liečim len do druhej fázy choroby, ďalej to ani neskúšam, lebo často vidím, že človek má mať rakovinu. Že nepochopil zmysel života". Cele je to nejake...

certi
1. okt 2016

@morningcoffee1 keby mal niekto taketo schopnosti od pana boha, musel by ich robit zadarmo, inak by o ne prisiel..toto je nejaky bastard

certi
1. okt 2016

@morningcoffee1 povedz ze ho das do markizy

mataky
1. okt 2016

urcite by som sa radsej modlila averila Bohu ze sa to moze zmenit vyliecit ak to tak ma byt hlavne jemu na spasu.aj po modlitbach sa deju zazraky napr. hajik zilina. len sa o tom vela nerozprava...

morningcoffee1
autor
1. okt 2016

Uplne suhlasim.

morningcoffee1
autor
1. okt 2016

@domibeyoutiful Je to tak. Bohuzial, aj na takychto veciach sa niekto dokaze prizivovat.

kristinka86
1. okt 2016

Pri takýchto prípadoch si spomeniam na dcéru mojej krstnej a je mi do plaču. ☹
Začala im z ničoho nič odpadávať. Chodili po lekároch. Posielali ju z jednej nemocnice do druhej. Nik nevedel presne stanoviť, čo jej vlastne je. Podľa rengenu mala niečo na krčnej chrbtici. Termín operácie jej dali na dátum, ktorého sa nedožila a to na druhom konci republiky.
Jej rodičia boli zúfalí zo správania nemocníc a pohadzovania si ich dcéry. Tak skúsili všetkých možných liečiteľov. Zaplatili za to ťažké peniaze. Každý sa tváril, ako jej pomohol. No zjavne to pravda nedola. Prišli o peniaze aj o dcéru. 😢

certi
1. okt 2016

@kristinka86 hrozne nieco

certi
1. okt 2016

ale ved si zoberte aj tu Rolinckinu manazerku...20,000 eur dala nejakemu debilovi samanovi..a uz je tam...

kristinka86
1. okt 2016

@certi Veru, je to hrozné. Nedožila sa ani 25 rokov. ☹ Verím ale, že niektorí ľudia vedia pomôcť - neberú za to však ťažké peniaze a neliečia zrovna rakovinu. To je už extrém. Skôr uvoľnenie svalov, zranenia po havárii, atď.

pribinak
1. okt 2016

Ja chapem, ze situacia je zúfalá, ale vzdy musi byt niekto kto drzi pacienta a najbližšiu rodinu PRI ZDRAVOM ROZUME
Naozaj veríš, ze takyto clovek naozaj lieči? Prosim ta, ušetrí si peniazky na nieco rozumne
Toto je šarlatán, nic viac a zarába na zúfalstve ludi

bohuslava8
1. okt 2016
janinah
1. okt 2016

zober 180 eur a spríjemni otcovi čas,ktorý mu ostáva či už lepšou stravou,knihou,darčekom....a to ja verím liečiteľom,aj poznám skutočného /ale nerobí už pre starobu/ a viem,že skutočný liečiteľ sa nenatíska,nepropaguje,nemá internetovu stránku ani reklamu cez markízu.....a nemá ani cenník....a ľudia si ho nájdu a je ich toľko,že dotyčný musí aj odmietať,lebo môže dať len toľko energie,koľko v daný deň môže....

sakura77
1. okt 2016

Bože. To fakt sa nájdu ľudia čo tomuto veria?Zufalí ľudia robia zúfalé činy. ..😕

catherinah
1. okt 2016

Prosim, nechod tam. Nepomoze mu, su to ludia, co zdieraju zufalych ľudi. Chapem, ze chcete urobit vsetko, ale toto je uplne mimo.

lubkavargova1
1. okt 2016

@morningcoffee1 ano je to sarlatanstvo...a ludia dokazu obrovske prachy vyhodit za taketo chu---viny. ...odporucam sa nakontaktovat na Ligu a tam ti odpborne vysvetlia, ze ano ludia s rakovinou a rodina prechadza urcitm stadiami kde jedno je aj taketo novodobe liecenia, rozne kupoane liekov, sarlatani, lieciteli...viem, aj moj otec mal rakovinu a zomrel. Presli sme si tym vsetkym...

rebellefleur
1. okt 2016

Nevyhadzuj peniaze zbytocne von oknom.. predpokladám, že vies, že ca pankreasu sa liečiť,resp vyliečiť nedá a už tobôž nie nejakým pofidernym prenasacom energií, kt si úplne bez chochmesu vypýta od ľudí, kt sa chytajú aj poslednej slamky 180€ 🙈🙈🙈

katrin21
1. okt 2016

@morningcoffee1 ta veta na stranke , co si dala , ma zmysel, lebo o tom choroby su.. maju nas nieco naucit, poucit, ukazat nieco a ked to stale nechapeme, neprijemene, nezmenime, tak ani choroba neodide, alebo odide, ale vrati sa vo vacsej sile...
Kazdopadne, je diskutabilne, ci pomoze... keby slo o nieco ine, ako pankreas, Ok, ale pri pankrease, co sa navyse uz neda operovat... to je asi najhorsia diagnoza vramci tychto chorob, co mi je luto, kvoli tebe a ocinovi, ale asi to nepomoze...
Ak mu chcete zivot aspon predlzit, tak skuste skor Gerson Therapy. su nejake videa na youtube a je ot velmi prisna dieta, otazne je, ci by ju znasal, vzhladom na obmedzenia, ktore ma pri pankrease...

a este su kniihy od Luula Vilme seria Odpoustim si. a tam opisuje psych. priciny chorob.. je to lekarka a liecitelka, teda bola, uz zomrela 🙂 ale knihy su skvele.

mima4
1. okt 2016

@morningcoffee1

nie, neverila a dokonca verim, ze vyuzivanie roznych energii, sarlatanstva, teda magie, este viac cloveku moze poskodit, aj ked chodi aj ku klasickym doktorom. Za magiou je nedovera v Bohu, a teda smrt.
Teraz myslim takto skoncila aj ta kamoska Dary Rolins, tiez chodila k roznym samanom, mozno keby nechodila, tak by tu este stale bola a vyzdravela by.

mysga
1. okt 2016

Nie,neverila. Autosugescia a placebo efekt dokážu liečiť a nemusíte za to ani platit.

morningcoffee1
autor
1. okt 2016

@mysga To je velmi zaujimave, co si napisala. Daco na tom bude.

morningcoffee1
autor
1. okt 2016

@mima4 Citala som, ze zomrela. Ale o tom, ze chodila k samanom, pocujem prvy krat. ☹