Cauko baby,mam taku traaapnu otazku,uz teraz mi je tazko sa nato takto opytat.. ale zaujali nas s manzelom... venušine gulky :D samozrejme,navnadila nas(mna) knizka 50 odtienov :D no a chcem sa opytat,mate s tym niekto skusenost? mam Mirenu,vnutromaternicove teliesko,mna osobne by ma toto ani nenapadlo,ale manzel- a nezamota sa ti to tam nejako??? kurnik,chrobak v hlave nenormalny,a nechce sa mi bezat cela cervena za gyndu a pytat sa..dufam,ze sa nenajde nejaka dobra dusa co ma vyhanbi do neba...dik vopred
ja že, či sa TO nezamotá na manžela
...........ja asi neporadím, ale daj potom vedieť či to za to stálo........
@awalancha3 jj,hadam v januari cosi bude :D
no,len aby si celá červená nebežala na gyndu sa tam dolu rozmotávať
",mna osobne by ma toto ani nenapadlo,ale manzel-"....na oplátku by ti mohlo napadnúť,nech si dá manžel pírsing na penis,či bude nadšený
M7renu mas predsa v maternici, ci nie? A venusine gulocky sa vkladaju len do vaginy. Neviem si predstavit, ako by sa mohli pomotat..je to hladky kov, bez vystupkpv..takze podla mna kludne a ked chces relevantnu odpoved, zavolaj na gyndu. Gynekolog ti odpovie a vyhnes sa trapnemu pohladu a cervenaniu ;)
@4ocka neboj sa nič sa ti nestane ale z vlastnej skusenosti guločky sú nič moc, ja som to raz mala, mm mi to kúpil na ozivenie ale ja na tom nič nevidím.. daj vedieť ako sa ti to páčilo
baby dik,zatial prevladza kladna odpoved,takze asi pojdeme do toho..akurat co muz cital mudre clanky a boji sa ze ho gulky ukratia..ze to bud kade tade nosit a ze on z toho nbude mat nic
@4ocka no jemu musi stacit blazeny usmev jeho milovanej
Mám známu čo má vnútromaternicové a oni používajú aj guličky, aj nejakých delfínov či čo to aj vibrátori a nikdy nemala žiadny problém
Odskusane,ale mne to nerobilo uplne,ze nic
Boze co to je zasa za blba tema....
ako nechcem byt blba,ale citat knizku a mat to realne doma su dve veci, kupila som si ich na posilnenie panvoveho dna ( vraj to pomaha) a teda malo by to mat velmi mily efekt aj okrem toho,ale neni to nejake terno,nehovorim,ze to nei je vobec prijemne,ale zase netreba od toho cakat revoluciu pomotat sa to ozaj nemoze... sak kupte,vyskusajte a uvidite...
Nezamota . Ved ani pri pohlavnom styku sa manzel nedotyka mireny a gulicky budu len v tych miestach kde aj tvoj muz