Ahojte máte niekto skúsenosť s touto chorobou?Začala som mať po treťom pôrode problémy s krcnou chrbticou a hucanie v hlave , to som liečila rehabilitaciami,tie nezabrali,infuzie tiež nezabrali,nakoniec hyperbaricka komora,tu som absolvovala len raz,druhý krát som ju nezvládla,museli sme ukončiť....Tak nakoniec ma poslali na magneticku rezonanciu vyšetrenie mozgu a tam mi našli venózny angióm ..S chrbticou problemi stale sú,a aj s hukamin v hlave,.A všetky tieto vyšetrenia ktoré som absolvovala,bolo cez ORL,a to koli tomu hucaniu....s magnetickej sa zistilo,že to hucanie s tym nic spolocne nemá....že mám ten venozny angiom v centrálnej nervovej sústave v mozgu....takže mám ísť na neurologiu....toho sa snažíme nájsť...Povedali že sa to bude pravdepodobne operovať,že liekmi sa to už nevylieci....preto by ma zaujímalo,či si niekto tymto už prešiel,či ma niekto skusenosti a že čo ma vlastne čaká.Dakujem velmi pekne za každú odpoved.
Ahojte zienky 😊 mam ten isty problem...uz som absolvovala vsetky vysetrenia...skoncila som na invalidnom dochodku ako 27 rocna...tak ak mate otazky kludne sa pytajte...sama som sa dozadovala odpovedi ale nikde som sa nic nedocita...
@lienocka16 dobry den. Napiste na fb Janka Sestakova
@lienocka16
@lienocka16 vy ste ako na fb?
@gita09 zdravím mne len hučí v hlave, točí sa mi ked urobím prudký pohyb.
Ked počujem silný hluk,ozyva sa mi to.
Nebola som na kontrole 1 a pol roka.
Akurát to idem riešiť.
Som zvedava ako sa to zmenilo.
@gita09 moze to byt stoho
Invalidný nemám.
@smejko0501 ahoj aj mene huci v hlave, ja teraz idem koncom mesiaca na kontrolu. Opytam sa na to.
Dobrý deň eliotko môžem poprosiť kontakt na Vás ? Mam pár otázok 🙂 mám podobný problem tiež mám venózny angióm
@nadulienka dobrý deň môžete ma kontaktovať na FB... https://www.facebook.com/janka.d.danisova
@smejko0501 ahoj poprosím ta mám tento nález venózny angióm prosím čo ti povedal neurolog ako s tým bojím sa neurologa mám za dva týždne a mám strach o čo ide....dík za odpooveď