Veľmi suché, lámavé vlasy - čo vám pomohlo ?

kikus4444
28. okt 2019

Ahojte. V minulosti som mala veľmi negatívny zážitok u kaderníčky, ktorá mi spálila vlasy až tak, že mi polku hustoty vlasov ručne vytiahla. Viac sa k tomu nebudem ani vracať, lebo mi je to veľmi nepríjemné.Ale odvtedy mám stále problém. Už som sa bola aj strihať( u inej kadernícky), vlasy si nefenujem, nefarbim, nelakujem, nezehlim ani nijak neupravujem... Používam šampón, masku, olejčeky, aj ten sprej, ale stále nič. Pri umývaní je to ešte stále tak, že proste mokré končeky keď si len trošku potiahnem, tak mi ostanú v ruke. Kľudne by som si mohla ďalšiu polku vlasov takto vytahat.. Vlasy si podstrihavam, no viac si ich strihať už nemôžem, keďže ostala by som fakt pomaly bez vlasov.
Proste, máte niekto podobnú skúsenosť ? Alebo pomohlo vám niečo na suché, extra lámavé vlasy ? Poprosím bez reklám na kadejaké produkty, ktoré predávate.

shee11
28. okt 2019

skus keratin

lovely5
28. okt 2019

@kikus4444 no ja som si prestala vlasy zehlit, co teda dost pomohlo, ale to nerobis. tiez je dobry olaplex nr.3 na doma - tie vlasy akoby zhrubnu. skus ist ku kadernicke na daku kuru (napr. olaplex) a investuj do vlasovych profesionalnych produktov. este dake vitaminy z lekarne by som si dala na tvojom mieste. a vlasy neumyvat casto - ja som si zvykla kazdy den, teraz tak 2x do tyzdna, pouzivam suchy sampon. to mi asi najviac pomohlo. a vlasy sa mokre necesu - nechat preschnut a az ked su len vlhke. ani by si ich nemala balit do uteraka.

nistika
28. okt 2019

ahoj no prestan vlasy vysušovať úplne olejuj kedy sa dá čímkolvek...skús aj olejov kúry na vlasy (obyč olivový napríklad) nechaj pôsobiť celú noc. vyhoď šampón umývaj len múkou alebo žĺtkom aj to le pri korienkoch a zvyšok vlasov len masku s pridaním oleja zase...po olejovej kúre umy vlasy žĺtkom celé (žĺtko odmasťuje jak šampón aj olej. kúru umyje) a nič veriť že to bude lepšie

fiafia
28. okt 2019

@kikus4444 ja som si pokazila vlasy melirom, stálym žehlenim, mala som vlasy ako seno 😀 čo mi pomohlo? Biosil plus cena 4e 😂😂 poviete si čo sa taký peniaz môže byť dobre ? A fakt sa mi osvedčil, dokonca aj moja kaderníčka sa ma pýtala ,že čo si dávam na vlasy ,že vidí 💯 percentne zlepšenie.

saluda
28. okt 2019

@kikus4444 ako dlho to už je? Vlasy by ti mali zase nárast a tie čo narastu, by už mali byť kvalitnejšie. Dovtedy posilnuj korienky vyzivovymi doplnkami, zihlavovou tinkturou, tusim aj kopu ch je super na vlasy. A hlavne prestaň farbit chemickými farbami, prejdi na hennu, alebo iné prírodné farby. Kedysi som aj ja mala podobne problémy a takto som si vlasy dala do poriadku. Množstvo sa už neobnovilo úplne, ale kvalita sa vratila

noemi155
28. okt 2019

@fiafia a kde to kupuješ prosím ta ?

fiafia
28. okt 2019

@noemi155 v hociktorej lekárni.

kikus4444
autor
31. okt 2019

Ďakujem vám za odpovede 🙂 Vyskúšam čo sa dá, snáď sa to zlepsi.