poradte mi, neviem co si mam mysliet, po porode som krvacala asi 3 tyzdne, potom skoncilo a nebolo u vobec nic asi tyzden a pol,s manzelom sme teda uz skusili so sexom, vsetko olo fajn no na dalsi den som zacala tak silno krvacat zemi nestacia ani tie najhrubsie vlozky co mam, krv je uplne ziariva cervena, az sa obavam ze tak stratim vela krvi, nikdy som take silne nemala teda len par dni po porode, co to je zeby mi uz prisiel menzes alebo co? uz inak uz nekojim, mlieko som stratila. poradte mi.
@murkodm Utekaj k doktorovi, silné krvácanie nie je dobré, hlavne jasnočervená krv. Treba urobiť sono a možo-ak si bola zle vyčistená pri pôrode, tak znova kyret. Ale darmo ti budeme radiť, my do toho nevidíme, tak pre pokoj duše a hlavne zdravie choď k Dr. aj na pohotovosť, kľudne.
viem ze na stvrty den co som bola na sone mi povedali ze sa zle cistim ae nikto mi nic vo vnutri nerobil ani predtym v nemocnici, a problem je taky ze do nemocice moc nechcem ist kedze mam malicke babatko a nebude sa mi kto n postarat :(
a co je vlastne ta kyretaz , myslite si ze to bude tym ze som sa zle vycistila?emoze to byt uz menzes?
@murkodm - urcite na pohotovost, babo moze byt s tebou, ako uz baby pisali, docistia ta na sestonedeli. Inak si si uplne ista, ze si nedostala menstruaciu? Niektore baby maju aj taketo "stastie".
pre istotu k doktorovi. Ale ja som mala v sestonedeli tiez take etapy, ze som krvacala a potom par dni nic a potom sa spustilo zase. ALe to som bola po sekcii.
@anjelicek26 ed to ze v zivote som tak silno nekrvacala, nemam ani bolesti ani krizoch nic takze by som menzes vylucila , neviem veru.
@murkodm - prva menstruacia po porode je velmi silna, ale urcite radsej na pohotovost, nech vies, co je vo veci.
ja som skoro vykrvácala 5 týždňov po pôrode.....dostala som 3,5 litra plazmy.......bola som na kyretáži a malý bol so mnou....
@murkodm praveze kvoli babatku utekaj do tej nemocnice co najskor! aby sa ti nic vazne nestalo. Oni su tam pripraveni aj na taketo situacie, urcite ti ako cerstvej matke v sestonedeli nepovedia, ze dieta si nechajte doma.
@murkodm zeby menstrulacia???? ja som mala to iste, tiez presne mesiac po porode silne krvacanie, vlozky nestacili, krv mi stekala dole nohami,zo zaciatku taka hneda mazlava a potom uz cista cervena,,,, odvtedy som mala mestrulaciu normalne kazdy mesiac.... 😉 a u doktora som nebola :D ved ked ma pustali z porodice bolo vsetko ok, a krvacanie skoncilo a presne mesiac po porode to doslo, tak co ine by to malo byt? :D a po 3 dnoch krvacanie zacalo slabnut a skoncilo mi na 5 ty ako normalna mestrulacia....
Podľa mna je na menštruáciu priskoro, ja by som radšej šla na gyndu
ono nie nadarmo je to sestonedelie, moze byt ze pri skorom sexe sa porusilo sitie ak si bola sita
a u lekarky si uz bola?
Prosím vás ako to skončilo? Bola to menštruácia? Lebo ja mam presne ten istý problém... Ďakujem
@majka2211993 je to bezne, preto sa to obdobie vola sestonedelie...aj svagrina mala...uz 3tyzdne nic a potom znova sa cistila...
@katren dobre ďakujem pekne lebo od včera silno krvacam ale mam pocit ze to slabne
Podla mna to bolo na sex skoro , tym sa nieco porusilo alebo natrhlo.
gynekolog 🙂