Veľmi silná menštruácia rok po cisárskom

katyax
18. sep 2014

Ahojte maminy, máte nietorá niečo podobné? Som rok po cisárskom, dcérku stále dosť intenzívne dojčím, menzes som nemala 8 mesiacov. Potom nastúpil slabý, opakoval sa po 3 týždňoch, no trval cca 8 dní. Teraz som ho dostala presne po 4 týždňoch, no s veľkými bolesťami v prvý deň a na druhý deň sa rozbehol, v noci som menila vložku 4 krát každé dve hodiny a tečie to ostošesť. Je to normálne? Má takto vyzerať menzes po pôrode? ďakujem

adeli79
18. sep 2014

ja mam za sebou 3 sekcie a teraz po tretej mavam dost silnu menstruaciu - taka silna trva 1-2 dni, potom dalsie 3-4 dni je uz slabsia. po porode som rok a pol.

nutrimas
18. sep 2014

@katyax
@adeli79
Na pricine moze byt hormonalna nerovnovaha, ktr. moze ale nemusi suvisiet s predchadzajucimi porodmi. Dalsimi faktormi, ktr. je ovplyvnuju mozu byt stres, zivotosprava, fyziologicke zmeny. Ak by problemy pretrvavali a okrem silneho krvacania by boli pritomne aj silne bolesti, bolo by najvhodnejsie navstivit gynekologa, ktr. Vam urobi potrebne vysetrenie za ucelom vylucenia zavaznejscich diagnoz, napr. endometriozy, myomu, cysty a pod.
Z prirodnych zdrojov, ktorymi si mozete v suvislosti s hormonalnou nerovnovahou pomoct, je velmi ucinny pupalkovy olej, najlepsie 100% prirodny za studena lisovany. Harmonizuje "zenske vnutro", pomaha pri roznych zenskych problemoch, ako je nepravidelna, bolestiva menstr., menopauza, neplodnost a pod.
Odporuca sa jeho dlhodobe uzivanie, 1KL rano a vecer, bez obav mozu aj dojciace mamicky.
Prip. aj pitie alchemilkoveho vyvaru vyrazne pomaha pri spominanych problemoch.
Spominany pupalkovy olej ako aj pestry vyber inych prirodnych liecivych prostriedkov najdete na nasej stranke. Radi Vam poradime.

adeli79
18. sep 2014

@nutrimas ja som s mojim stavom ok, nepotrebujem ziadne reklamne spravy.