Veľmi rýchlo mi bije srdce

pompovadalibor
Dnes o 13:16

Mislite že toje važne keď cítim veľmi rýchlo bije srdce😥

stellarstar
Dnes o 13:17

Záleží od situ

butterflyeffect
Dnes o 13:20

Chod k lekarovi, zmeraju ti tep, spravia ekg, pripadne daju holter a potom budds vediet vysledok… ja som mavala bezne vklude 120-140 pri zatazi 180-200- bolo to zo stresu, aj teraz mavam zvyseny okolo 90-100 ale vraj je to ok tvrdi lekar

pompovadalibor
autor
Dnes o 13:24

@butterflyeffect áno som v strese a ešte sa lečim na železo beriem chiba mi železo ale neviem či stoho

gondyo
Dnes o 13:29

Srdce sa namáha,treba ísť k lekárovi,zmerať tep, magnézium si dať..aj pri vírusovom ochorení tep stúpa..

gondyo
Dnes o 13:30

@pompovadalibor áno je to z toho..mne to povedal lekár

pompovadalibor
autor
Dnes o 13:31

@gondyo nesom chorá len nato železo sa lečim a beriem tabletky bisoprolo lebo asi mám tachikardiu ale stoho mi tak to srdce rýchlo ide

pompovadalibor
autor
Dnes o 13:31

@gondyo mislim že to není važne

gondyo
Dnes o 13:33

Súvisí to s nedostatkom železa..treba si na to dávať pozor..mne búši srdce len občas, internista mi povedal že to sú príznaky nedostatku železa..

pompovadalibor
autor
Dnes o 13:34

@gondyo dúfan lebo ani nedá sami spať strašne to citim

mia93
Dnes o 13:43

Pri búšení srdca určite by som zaradila aj magnézium, kľudne aj šumivé, ja som mala v prvom trimestri búšenie, tep aj 120 ale tlak nízky. Veľa piť treba, a aj minerálku ako magnezia alebo kláštorná, čo obsahuje magnézium. Ale pozor, železo nebrať spolu s magnéziom , ani s vápnikom či zinkom, lebo sa navzájom vylučujú účinky, treba aspoň dve hodiny pauza medzi nimi. A železo takisto nebrať s mliečnymi výrobkami, tiež treba dve hodiny pauzu pred alebo po.

pompovadalibor
autor
Dnes o 13:45

@mia93 ja som brala magnézium ale doktor mi vysadil lebo mala som nisky tlak a terás beriem bisoprolo tabletky ale neskutočne to srdce tak rýchlo ide

mia93
Dnes o 13:52

@pompovadalibor ja som mala tak isto, tlak nízky a tep veľmi vysoký a búšenie. A doktorka mi povedala, že by som mala začať piť kávu a že mám veľa vody piť, ale že čistá voda nestačí, ale práve magneziu alebo dojčenskú vodu aspoň jednu fľašu denne mám vypiť. A mne to pomohlo, odvtedy ako som si začala robiť slabučkú kávu (len jedna lyžička kávy, cukru a zaliať vodou aj mliekom) ráno a piť dojčenskú vodu, tak sa mi búšenie nevrátilo.

pompovadalibor
autor
Dnes o 13:57

@mia93 ja už som stoho hotová žebi sami nečo nestalo už rozmišlam isť na pohotovos