Veľmi priberám

22. jún 2022

Dlhe roky som bola chuda ako lata a po 35tke som zacala priberat hadam aj zo vzduchu a teraz pred 40tkou to uz nie je normalne ako priberam. Zo dna na den pribudaju kila. Stravu mam ako doteraz,jem vyvazene. Sladke vody nepijem,obcas sladkost,pohybu mam dost. Je to vekom,ze telo pomalsie spaluje? Zacinam byt zufala a neviem,fo zmenit

h2
22. jún 2022

Ahoj, áno, je to vekom. Už dávno nejem tak, ako som vždy jedla. Musím sa obmedzovať. Proste už telo nespaľuje, ako keď som mala 20. A ako sa blíži prechod, je to len horšie. ☹️ Ale keď o tom vieš a rátaš s tým, dá sa to prežiť. Treba proste znížiť príjem. Postupne si na to zvykneš a budeš to brať automaticky. Odporúčam kalorické tabuľky.

alenamihal
22. jún 2022

Ani mi nehovor..ja som pribrala za 2roky 10kg brrrrrrr ako mi odbila 40tka ...
a nie a nie to dat dole..ide ma drbnut ....

mandzula
22. jún 2022

Daj si skontrolovat stitnu zlazu, ak mas pocit, ze je to priberanie "zo dna na den". Ja mam 41 a hmotnost rovnaku od puberty, tak dufam, ze sa to nezacne dako prudko lamat.

marcellka32
22. jún 2022

Pokiaľ je strava vyvážená a zdrava, nemala by si priberať zo dňa na deň, niečo nie je ok, buď štítna alebo preventívne prehliadky napovedia viac....ja mám tiež po 40, nie miery modelky, ale zatiaľ v norme