Ahojte baby prosim poradte mi , Zacala som viac jest a pribrala som v hornej casti tela ruky ,brucho ..Genetika je taka ze hore sme tucne a dole chude som zufala ..Cvicila som na zadok s cinkami nepomahalo zadok sa este zmensil mam 32 rokou a 1 dieta obliekam si teplaky jednoducho mam komplexy nic napasovane ..Dakujem za kazdu radu
Akymi cinkami si cvicila? Cvicis aj kardio?
@pribinak na celom slovensku nenájdeš jedného plastického chirurga, ktorý by rite vypchával...
@laurita285 však môže ísť aj ďalej, hranice sú otvorené
Skusala si cvicit s trenerom?
Ako dlho si cvicila? Ja som zadok nemala nikdy a konecne cca po roku mam, cvicim silovo, nie vysoke vahy, drepovat som zacala 4 mesiace k tomu a som spokojna. Cvicim 5 x tyzdenne hodku
Bud rada, éra veľkých riti skončila a je len otázkou času kedy bude opäť v móde pozadie veľkosti špendlíkovej hlavičky. Cvičenie je super pre zdravie ale typ postavy cvičením nezmenís.
@katka700 🤦🏻♀️
Aké cvičenia na zadok robíš? Treba silové cvičenia, napr. výpady s jednoručkami s najväčšou váhou akú budeš vládať. K tomu nejaké proteíny a vysokokalorická strava a zaručene budeš mať zadok. Tiež som mala ten problém 🤭🤭
Na naberanie je dolezite cvicit s tazkymi vahami(samozrejme tak tazkymi aby si zvladala spravnu techniku)
Pri silovych treningoch sa nabera…a pre naberanie je dolezite aby telo oddychovalo to znamena nemozem cvict kazdy druhy den…
Vela vela bielkovin a za mna aj sacharidov ale nie typu sladkosti….
Aspon toto som ja postrehla pri tom ked som v minulosti cvicila ☺️
Cinky neviem ake a ake vahy, cviky. Ale zaklad je velke vahy na napr drepy, hip thrusts, bez toho nic nespravis. Cinka 5kg a kardio 40 minut je o nicom. K tomu musis davat protein a ist naozaj na maximum s vahami. Urcite s trenerom, ak chces mat nejaku predstavu prevedenu do reality.
@kiki68 nesuhlasim ze velke vahy, co je velka vaha, ja som zadok mala plochy, rok a pol takmer cvicim, ziadne velke vahy, cvicim s gumou, drepujem a zadok ti poviem konecne mam, ako otszka je co je predstava zadku pravdaze,lebo co je na ig je podla mna uz niekedy moc, ale vec vkusu
@barny tak na každého funguje niečo iné jasne ale na priberanie a rast je primárne silový tréning teda veľké váhy menej opakovaní
Daj si spraviť plastiku a buď šťastná s veľkou ritou