Veľmi malý zadok - cvičenie nepomáha

20. júl 2023

Ahojte baby prosim poradte mi , Zacala som viac jest a pribrala som v hornej casti tela ruky ,brucho ..Genetika je taka ze hore sme tucne a dole chude som zufala ..Cvicila som na zadok s cinkami nepomahalo zadok sa este zmensil mam 32 rokou a 1 dieta obliekam si teplaky jednoducho mam komplexy nic napasovane ..Dakujem za kazdu radu

pribinak
20. júl 2023

Daj si spraviť plastiku a buď šťastná s veľkou ritou

dadis
20. júl 2023

Akymi cinkami si cvicila? Cvicis aj kardio?

laurita285
20. júl 2023

@pribinak na celom slovensku nenájdeš jedného plastického chirurga, ktorý by rite vypchával...

pribinak
20. júl 2023

@laurita285 však môže ísť aj ďalej, hranice sú otvorené

vanilkovazmrzka
20. júl 2023

Skusala si cvicit s trenerom?

barny
20. júl 2023

Ako dlho si cvicila? Ja som zadok nemala nikdy a konecne cca po roku mam, cvicim silovo, nie vysoke vahy, drepovat som zacala 4 mesiace k tomu a som spokojna. Cvicim 5 x tyzdenne hodku

katka700
20. júl 2023

Bud rada, éra veľkých riti skončila a je len otázkou času kedy bude opäť v móde pozadie veľkosti špendlíkovej hlavičky. Cvičenie je super pre zdravie ale typ postavy cvičením nezmenís.

dadis
20. júl 2023

@katka700 Ozaj 🙈...tak som v riti 😂😂😂

barny
20. júl 2023

@katka700 velke rite podla mna pekne neboli nikdy, ale take akurat budu vzdy in 🧐

vanilkovazmrzka
20. júl 2023

@katka700 🤦🏻‍♀️

vikiki29
20. júl 2023

Aké cvičenia na zadok robíš? Treba silové cvičenia, napr. výpady s jednoručkami s najväčšou váhou akú budeš vládať. K tomu nejaké proteíny a vysokokalorická strava a zaručene budeš mať zadok. Tiež som mala ten problém 🤭🤭

zejdlikova
21. júl 2023

Na naberanie je dolezite cvicit s tazkymi vahami(samozrejme tak tazkymi aby si zvladala spravnu techniku)
Pri silovych treningoch sa nabera…a pre naberanie je dolezite aby telo oddychovalo to znamena nemozem cvict kazdy druhy den…
Vela vela bielkovin a za mna aj sacharidov ale nie typu sladkosti….
Aspon toto som ja postrehla pri tom ked som v minulosti cvicila ☺️

kiki68
21. júl 2023

Cinky neviem ake a ake vahy, cviky. Ale zaklad je velke vahy na napr drepy, hip thrusts, bez toho nic nespravis. Cinka 5kg a kardio 40 minut je o nicom. K tomu musis davat protein a ist naozaj na maximum s vahami. Urcite s trenerom, ak chces mat nejaku predstavu prevedenu do reality.

barny
21. júl 2023

@kiki68 nesuhlasim ze velke vahy, co je velka vaha, ja som zadok mala plochy, rok a pol takmer cvicim, ziadne velke vahy, cvicim s gumou, drepujem a zadok ti poviem konecne mam, ako otszka je co je predstava zadku pravdaze,lebo co je na ig je podla mna uz niekedy moc, ale vec vkusu

kiki68
21. júl 2023

@barny Velka Baja je cca cez 40kg , ja som zrovna vcera o tom citala, kedze skusam dvojfazove treningy u seba. Ja mam trenerku uz tri roky.

barny
21. júl 2023

@kiki68 tvoj nazor, ja to vidim na sebe a dviham max 6 kg a zadok mam cvicim silovo 40 min a 20 kardio 5 x tyzdenne a ver zadok konecne mam

barny
21. júl 2023

@kiki68 a konecne k prsiam co mi priroda nadelila mam aj zadok

zejdlikova
21. júl 2023

@barny tak na každého funguje niečo iné jasne ale na priberanie a rast je primárne silový tréning teda veľké váhy menej opakovaní

kiki68
22. júl 2023

@barny tam zalezi ci mad na to danosti v genetike, ak nemas, tak to inak nepojde ( resp bolo by to dlhe trapenie bez vysledkov ), ak chce mat niekto bez danosti k tomu zadok ako nejaka Kardashian, tak to veru iba takto po dobrotky nepojde

barny
22. júl 2023

@kiki68 zadok ako kardasianka by som veru nechcela, ja prave som nemala ziaden, teraz mam a taky ze som spokojna, tie mega zadky ok, to treba jasne vahy vacsie, ale to moj sen nie je, ale pekne gulaty tak akurat