Ahojte vedeli by ste mi poradit? Poslednom čase chodím veľmi často na WC na veľkú potrebu 2 dni mám normálnu stolicu a na 3 deň takú riedku kasovitu dám a ten 3 den idem aj 4 krát na WC a vždy takto a zakaždým si musim dat tabletku proti hnačke užívam Probiotiká Probiofix inum a ešte nejaký Silicolgel gel všetko mám v poriadku nič ma nebolí uz neviem čo to je bojím sa normálne ísť niekde von lebo čo ak dakujem za každú radu
@lienka175 ja sama neviem ale toto mám aj ked nemam svoje dni a z toho potom mám stres a všeličo mi chodí hlavou
No 9dsleduj mávam občas pred MS alebo ovu
existujú testy na zistenie krvi v stolici, normálne dostupné v lekárni, ako prvý krok urob to, že si ho kúp a urob ho. ak vyjde negatívny, potom rieš ďalej. OL, zrejme gastro, zrejme kolonoskopia a odbery. nemávaš často stresy? toto môžu spôsobovať aj stresy a psychika.
@lonely66 Mám trochu stres z tohto práveže lebo mi uz všeličo chodí hlavou krv všetko mám ok aj stolicu prekonala som ťažkú infekciu žalúdka a ovtedy sa to nemoze dať dokopy užívam aj probiotiká mením vždy iné
dať dokopy trávenie to trvá... nemaj zbytočné stresy. radšej choď k lekárovi, podstúpiš potrebné vyšetrenia, aby sa vyvrátili tvoje hrôzostrašné podozrenia. a bude to OK
mňa takto zvyknú chytať hnačky v čase ovulácie a pred MS