Veľmi často chodím na WC

4. aug 2024

Ahojte vedeli by ste mi poradit? Poslednom čase chodím veľmi často na WC na veľkú potrebu 2 dni mám normálnu stolicu a na 3 deň takú riedku kasovitu dám a ten 3 den idem aj 4 krát na WC a vždy takto a zakaždým si musim dat tabletku proti hnačke užívam Probiotiká Probiofix inum a ešte nejaký Silicolgel gel všetko mám v poriadku nič ma nebolí uz neviem čo to je bojím sa normálne ísť niekde von lebo čo ak dakujem za každú radu

lienka175
4. aug 2024

mňa takto zvyknú chytať hnačky v čase ovulácie a pred MS

autor
4. aug 2024

@lienka175 ja sama neviem ale toto mám aj ked nemam svoje dni a z toho potom mám stres a všeličo mi chodí hlavou

sofia1979
4. aug 2024

No 9dsleduj mávam občas pred MS alebo ovu

lonely66
4. aug 2024

existujú testy na zistenie krvi v stolici, normálne dostupné v lekárni, ako prvý krok urob to, že si ho kúp a urob ho. ak vyjde negatívny, potom rieš ďalej. OL, zrejme gastro, zrejme kolonoskopia a odbery. nemávaš často stresy? toto môžu spôsobovať aj stresy a psychika.

autor
5. aug 2024

@lonely66 Mám trochu stres z tohto práveže lebo mi uz všeličo chodí hlavou krv všetko mám ok aj stolicu prekonala som ťažkú infekciu žalúdka a ovtedy sa to nemoze dať dokopy užívam aj probiotiká mením vždy iné

lonely66
5. aug 2024

dať dokopy trávenie to trvá... nemaj zbytočné stresy. radšej choď k lekárovi, podstúpiš potrebné vyšetrenia, aby sa vyvrátili tvoje hrôzostrašné podozrenia. a bude to OK