Veľký nátlak na psychiku

15. sep 2021

Prosim vas, co robit, aku prvú pomoc, ked clovek dlho zaziva velký stres, nepokoj, agresivitu, strach, hnev, ze mu je viac dni fyzicky zle aj psychicky hlavne. ..hnacka, krce v bruchu, srdce mi bije silno, magnezium nepomaha, huci mi v hlave denne z toho, zatial to nemozem zmenit odist. Poznate prvu pomoc?Dakujem za rady.

miankass
15. sep 2021

Ahojky, skus psychológa, v dnesnej dobe to nieje hanba ja sama som ho potrebovala lebo som zažívala niečo podobné, ja som si zohnala 2v1 psychológa a psychoterapeut v 1. Chodila som na sedenia rozprávali sme, dosť to pomáhalo, pomohla mi nájsť vnútorný pokoj a aj nejaké tie finty keď ma niečo trápiť co robiť. Mne to pomohlo 🙏🙂

malykonik
15. sep 2021

Lavekan - prírodný liek na úzkosti.. Alebo guajacuran.. Krátkodobo, kým sa to neukludni.. Relaxovať, meditovať, cvičiť, v rámci možností zdravá strava..

panelacikova
15. sep 2021

prvá pomoc neurol, riešenie psychológ - psychiater...

michaela_murinova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
panelacikova
15. sep 2021

@michaela_murinova tak nech to rieši s lekárom. mne napríklad neurol jednorázovo vždy pomohol. jasné, že nie ho užívať pravidelne! ale ako prvá pomoc 2-3x do roka.... to je pre mňa fajn.

miankass
15. sep 2021

@panelacikova pre vás možno áno pre ňu nemusí, nie nadarmo je to na lekársky predpis a nie voľno predajný liek.

miankass
15. sep 2021

@panelacikova čiže prvá pomoc určite nejake voľnopredajne lieky napr. To co písala @malykonik a potom hneď psychológ alebo psychiater alebo tak ako ja 2v1,cize aj aj. Ale určite by som neodporucala si dávať NEUROL.

panelacikova
15. sep 2021

@miankass ja som si ho tiež nepredpísala sama a nejem ho ako lentilky. podľa mňa by mala v prvom rade vyhľadať lekára. a ten nech jej podľa jej zdravotného stavu poradí, čo je pre ňu najlepšie a pošle za odborníkom. voľnopredajné lieky nie sú ani zďaleka účinné pri hlbokej depresii alebo úzkosti

miankass
15. sep 2021

@panelacikova ale pri hlbokej depresii nieje účinný ani NEUROL, a hlavne nie keď si ho dáva sama zo zámerom že to pomôže, nakoľko je to liek na ktorý vzniká závislosť. Neriskovala by som. A radšej zašla za lekárom, nech on zhodnotí.

27200307
15. sep 2021

Modlit sa modlit sa modlit sa spievat a modlit sa a najdes svoj vnutorny pokoj

https://www.youtube.com/watch?v=jbjw1bCYBao

https://www.youtube.com/watch?v=GgD39-E1OMc

vypocuj si to uvidis mna totot vzdy ukludni

panelacikova
15. sep 2021

@miankass áno, určite súhlasím. autorka by toto mala riešiť jedine s lekárom 🙂
@27200307 toto hádam nemyslíš vážne, že? 🙂

musinka12
15. sep 2021

Poznám tieto stavy,mne sa osvedčilo voľnopredajné imodium alebo reasec na hnačky,v kombinácii s neurolom,ktorý skludní.Magnézium,sedativ pc a podobné produkty sú na toto slabé.Ale odporúčam to riešiť s lekárom,nedá sa takto dlhodobo fungovať a trápiť sa.Držím palce.

27200307
15. sep 2021

@panelacikova ale myslim vypocuj a pocuvaj ked budes fakt nervozna ... neurol a pschofarmaka je jed do tela ...

panelacikova
15. sep 2021

@27200307 áno, je. preto ho mám doma poruke vždy, ale naposledy som neurol užila asi pred fúúúúú, možno 5 rokmi? 🙂 ale doma je pre prípad doslova prvej pomoci...

27200307
15. sep 2021

@panelacikova presne tak netreba to zbytocne zrat