Prosim vas, co robit, aku prvú pomoc, ked clovek dlho zaziva velký stres, nepokoj, agresivitu, strach, hnev, ze mu je viac dni fyzicky zle aj psychicky hlavne. ..hnacka, krce v bruchu, srdce mi bije silno, magnezium nepomaha, huci mi v hlave denne z toho, zatial to nemozem zmenit odist. Poznate prvu pomoc?Dakujem za rady.
Lavekan - prírodný liek na úzkosti.. Alebo guajacuran.. Krátkodobo, kým sa to neukludni.. Relaxovať, meditovať, cvičiť, v rámci možností zdravá strava..
prvá pomoc neurol, riešenie psychológ - psychiater...
@michaela_murinova tak nech to rieši s lekárom. mne napríklad neurol jednorázovo vždy pomohol. jasné, že nie ho užívať pravidelne! ale ako prvá pomoc 2-3x do roka.... to je pre mňa fajn.
@panelacikova pre vás možno áno pre ňu nemusí, nie nadarmo je to na lekársky predpis a nie voľno predajný liek.
@panelacikova čiže prvá pomoc určite nejake voľnopredajne lieky napr. To co písala @malykonik a potom hneď psychológ alebo psychiater alebo tak ako ja 2v1,cize aj aj. Ale určite by som neodporucala si dávať NEUROL.
@miankass ja som si ho tiež nepredpísala sama a nejem ho ako lentilky. podľa mňa by mala v prvom rade vyhľadať lekára. a ten nech jej podľa jej zdravotného stavu poradí, čo je pre ňu najlepšie a pošle za odborníkom. voľnopredajné lieky nie sú ani zďaleka účinné pri hlbokej depresii alebo úzkosti
@panelacikova ale pri hlbokej depresii nieje účinný ani NEUROL, a hlavne nie keď si ho dáva sama zo zámerom že to pomôže, nakoľko je to liek na ktorý vzniká závislosť. Neriskovala by som. A radšej zašla za lekárom, nech on zhodnotí.
Modlit sa modlit sa modlit sa spievat a modlit sa a najdes svoj vnutorny pokoj
vypocuj si to uvidis mna totot vzdy ukludni
Poznám tieto stavy,mne sa osvedčilo voľnopredajné imodium alebo reasec na hnačky,v kombinácii s neurolom,ktorý skludní.Magnézium,sedativ pc a podobné produkty sú na toto slabé.Ale odporúčam to riešiť s lekárom,nedá sa takto dlhodobo fungovať a trápiť sa.Držím palce.
@panelacikova ale myslim vypocuj a pocuvaj ked budes fakt nervozna ... neurol a pschofarmaka je jed do tela ...
@27200307 áno, je. preto ho mám doma poruke vždy, ale naposledy som neurol užila asi pred fúúúúú, možno 5 rokmi? 🙂 ale doma je pre prípad doslova prvej pomoci...
@panelacikova presne tak netreba to zbytocne zrat
Ahojky, skus psychológa, v dnesnej dobe to nieje hanba ja sama som ho potrebovala lebo som zažívala niečo podobné, ja som si zohnala 2v1 psychológa a psychoterapeut v 1. Chodila som na sedenia rozprávali sme, dosť to pomáhalo, pomohla mi nájsť vnútorný pokoj a aj nejaké tie finty keď ma niečo trápiť co robiť. Mne to pomohlo 🙏🙂