Ahojte baby, som zúfalá. Bojujem s veľkým hladom, stále som hladná. Pridala som bielkoviny, snažím sa ich jest dostatok, nedržím diétu. Nekojim. Cez tehotenstvo som kvôli hormónom pribrala 22kg. Čo je veľa. Po porode som schudla 10kg a tých 12 sa ma drží ako kliešť. Snažím sa schudnut ale nedarí sa mi lebo ma prenasleduje strašný hlad. Bola som aj na vyšetrení štítnej žľazy, mam ju trosku zvacsenu a doktorka mi kázala užívať selén. Taktiež užívam zelezo. Tak neviem kde je zrada 😞
@januska12323 nie vyššie som písala že nie
Tak pardon
A cukor mas v poriadku? Celkovo preventivka u dr., rano nalacno zobrat parametre na cukrovku.
Pohyb?
Koľko si po pôrode?
@nevenka áno mam
@bellaa3007 snažím sa po pri malej hýbať aspoň tým ze chodíme na prechádzky
@carduelis 5 mesiacov
Uz som ti pisala v inej teme - intenzivny pohyb - beh, bicykel do kopcov, hiit, tabata, cokolvek, kde sa poriadne zadychas a prides na ine myslienky. Budes sa citit lepsie, schudnes, zvysi sa ti sebavedomie aj libido. 3x do tyzdna si na hodinku vypytaj doma od dietata volno a sprav si cas iba pre seba.
Ano, pohyb. Dávala som 10 min na bicykli doma a teraz už nvm ako a polh za mnou. Plus cvičím brucho. Vidieť to. Chudnem.
Únava si vyžaduje jedlo, teda v mojom prípade určite a potom idú kila hore
Kojíš?