Ahojte mali ste niekedy zistene v moči velke množstvo krvi ? Čo vam doktorka povedala ? Mne to zistili ked mi brali moč pred dvoma dnami. Dnes som bola u doktorky kvoli vysledkom a nič mi take nepovedala že čo to môže byť. A zobrala mi dalši moč. A dnes som vracala može to mať niečo spoločne stím ? Ďakujem
mohlo to byt ovulacne krvacanie ak by bol zapal ladviny a pod boli by v moci aj leukocyty bielkovina nielen krv
neprechladli ti obličky?
@domci12 velke mnozstvo krvi v moci? Aj okom viditelne? Moja dcera mala moc farebne ako neriedeny malinovy sirup… urcite treba vysetrenie na urologii a nefrologii.
@simsalabim no ked cikam tak som si nevsimla vobec nic
@domci12 tak to po mojej skusenosti nie je velke mnozstvo krvi 😇 Dcerin bol naozaj cerveny. No nechcem to zlahcovat, treba to vysetrit.
@simsalabim neviem no tak mi povedala doktorka dnes mi zobrala zas moc a zajtra o pol 10 mam zavolat cu mi dosli vysledky
@domci12 ziadala by som minimalne usg obliciek. Na tom by som trvala, hlavne ked mas aj bolesti.
@domci12 môžeš mať kamienok, zápal...čokoľvek aj ja som mala krv v moči dala mi ATB a bolo to v poriadku.Teraz sú nejake virózy zvracanie.Aj Ta bolia kríže?