Ahojte chcem sa spýtať ako čo najrýchlejšie schudnúť z brucha. Mám 164 cm a 59 kg . Nie som tučná iba mám veľké brucho , už 6 krát sa mi stalo že sa ma ľudia spýtali či som tehotná . Dosť nepríjemná situácia. Vyzerám ako v 4-5 mesiaci . Veľmi som pribrala do brucha za posledný rok z ničoho nič . Neviem nosiť úzke trička tak sa zato hanbím fakt ako tehotná vyzerám . Ako to dam rýchlo dole ?:(
Proti telesnej konstituci sa nedá bojovať
A keď už tak chod cestou úpravy stravy ...
Keď je raz žena malé tučne pivo nepomôžu ani suchare s čajom denne... bohužiaľ
Mimochodom možno by nebolo odveci zdravotné vyšetrenie / ak si nabrala do brucha nejak výrazne (cirhoticke brucho... alebo hormóny...etc)
@emi_emi159 este je mozne, ze mas aj zle drzanie tela (je to aj moj veeelky problem) a brucho velmi vypucas dopredu... Ale ak nie, tak ti pomoze len uprava stravy a sport.
Určite treba upravit jedalniček ale skuste si bruško oblepit potravinarskou foliou a cvičit brušaky alebo hocijake cviky ktore pomahaju na brucho prechacky atak alebo aj kludne popri domacich pracach ja som to kedy si tak robila a nie len brucho ale aj stehna a musim za mna osobne povedat ze tak som sa nepotila ani na ture :D pomohlo mi to dost a po porode do toho pojdem určite zas 🙂
Hmmm diastázu mať nemôžeš? Lebo podľa mňa váhu nemáš takú zlú. Možno máš proste len takú stavbu tela, ale rohodne by som vyskúšala zmeniť trocha stravu
@bambulka4444 ten trik s foliou je totalna hovadina. Potom odchadzaju skodliviny z tela, folia to dalej nepusti. Zaparuje sa pod nou pokozka, ktora nemoze abdolutne dychat. Koza je nas najvacsi organ a absorbuje do seba vsetko zle, treba sa o nu trosku starat. Takze potit sa ANO, ale len v dychatelnych materialoch.
@lindusss2016 možno to neni nejaky najlepši sposob ale mne to dost pomohlo samozrejme keby som si všimla že mi to škodi ako vyrazka alebo ekzem podrazdena pokožka a tak samozrejme že by som to nerobila a naviše nemala som to nasebe 24 hod denne 🙂 ...každy si najde sposob ja som len napisala čo pomohlo mne 🙂 je na každom čo spravi
@bambulka4444 uznavam, ze to moze zaberat, nemam odskusane. Ale ze nevidis ekzem, neznamena, ze ti to neskodi. Trreba si trosku visc vazit svoje telo a nerobit extremy. Najlepsie a najzdravsie chudnutie dosiahnes stalou upravou stravy. Chudnutie len z istych partii je v podstate nemozne. Da sa trochu podporit cvicenim, ale to je vsetko.
Strava. Veľké brucho je 90 % precent strava.