Veľká únava počas dňa

14. júl 2023

Nestretli ste sa niekedy s obrovskou únavou počas dňa .. ? Nemám to stále ale občas ma to prepadne že nie som schopná urobiť nič a keď áno tak s veľkou námahou. Proste som úplne K.O počas dňa len ležať a na nič nemám energiu. Ani nie spat ale len oddychovat. Ma niekto niečo podobné? A ako to riešil ?

adrianap83
14. júl 2023

Unavovy syndróm. Môže byť dôsledok niektorých chorôb. Napríklad aj mononukleoza. Pogoogli si a cez týždeň sa objednaj na krvné testy. Môže to byť aj malo železa, štítna žľaza....veľa možností.

anjelicek26
14. júl 2023

Prechodena borelioza, stitka, nedostatok zeleza, d-ka... bez obvodneho a preventivky to nepojde...

luccija
14. júl 2023

@adrianap83 to by sa tak cítila stále pri unavovom syndróme.
Ja to mám pred menzesom 2,3 dni všetko nasilu

marsmykkok
14. júl 2023

Tu sa votriem, ja mám také, že normálne vstanem ráno ako vždy, v pohode a o 2-3 hodiny sa cítim ako mechom obarená, by som spala hned. Nemám to každý deň, ale tak 2-3 krát týždenne. Z čoho to môžem byť. Trvá to napríklad hodinu, dve, tri a potom to prejde.

danielahamar
15. júl 2023

Histamín, skrz jedla

julia2002
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
16. júl 2023

@marsmykkok mne to niekedy trvá aj celý deň a keď idem niečo spraviť len fucim. Skúsim železo si kúpiť

luccija
16. júl 2023

Keď fucis, tak najskôr anemia.Daj si zobrať krvný obraz a normálne železo na predpis nie slabé z lekarne